Báňský úřad: Od Zlatého Permona k "Českým 100 nejlepším"

28.12.2015 14:31

Předseda Českého báňského úřadu přijal ing. Ladislava Vitoula, jednatele dozorované organizace VÁPENKA VITOUL s.r.o., který si na Pražském hradě koncem roku 2015 převzal prestižní ocenění „Českých 100 Nejlepších“ v oborové kategorii „Dynamický růst a stabilita“.

Báňský úřad: Od Zlatého Permona k "Českým 100 nejlepším"
Foto: Český báňský úřad
Popisek: Český báňský úřad, logo.

Podle slov jednatele, k ocenění společnosti v soutěží „Českých 100 Nejlepších“ přispělo i udělení ceny za bezpečnost v hornictví „Zlatý Permon“ v letech 2013 – 2015, neboť tato cena je považována za prestižní vizitku kvality v oblasti bezpečného a odborného řízení hornické činnosti. 

K dynamickému růstu a stabilitě každé společnosti je nejlepší být nejlepší, jak ve zvyšování produktivity, tak i ve zvyšování úrovně bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ve zlepšování pracovních podmínek všech zaměstnanců.

Zleva Ing. Martin Štemberka, předseda Českého báňského úřadu, uprostřed Ing. Ladislav Vitoul, jednatel společnosti VÁPENKA VITOUL s.r.o. a napravo JUDr. Pavel Dvořák, náměstek předsedy - ředitel sekce báňské správy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…