Barrandovským pořadem Popelka budou nově provázet Filip Vaněk a Tomáš Arsov

14.11.2016 15:40

Úspěšný televizní pořad, který vysílá TV Barrandov každý všední den, prochází řadou inovací. Vítězky jednotlivých epizod budou dostávat kromě hodnotných darů a voucherů na služby nyní i finanční odměnu – každá si odnese rovných deset tisíc korun. Osmanyho Laffitu na pozici hodnotícího porotce nahradí vyhledávaný stylista českých celebrit Filip Vaněk.

Barrandovským pořadem Popelka budou nově provázet Filip Vaněk a Tomáš Arsov
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Kdo nahradí Osmanyho Laffitu v Popelce? Otázka, na jejíž zodpovězení fanoušci pořadu netrpělivě čekali. Tvůrci nasadili laťku opět o něco výš, tentokrát vsadili na uznávaného módního specialistu Filipa Vaňka. Proč přijal tuto nabídku?

„Je to nová zkušenost a možnost lidem ukázat směr. Naučit je, jak se vkusně obléct, předat jim rady stylisty, kterého by si většina nenajala individuálně,“ prozradil Filip Vaněk a doplnil, co ho na samotném pořadu nejvíce zaujalo: „Míra nevkusu některých soutěžících. Na druhou stranu jejich ochota poslouchat rady, proč se tomu mají vyhnout a zkusit něco jiného, kultivovanějšího a vhodnějšího pro jejich postavu.“

Od 21. listopadu se bude v pořadu objevovat také Tomáš Arsov, který patří ke špičce mezi českými kadeřníky a objednat se pod jeho nůžky je takřka nemožné, klientky za ním totiž dojíždí i ze zahraničí. „To vše přišlo samo. Jsou to většinou Češi žijící v zahraničí, kde mají firmy. Cestují tak mezi Českou republikou a jinou destinací. S nimi přišli i jejich kolegové, a tak to celé začalo,“ prozradil úspěšný vlasový specialista.

Foto: archiv TV Barrandov

V Popelce se bude objevovat v dílech vysílaných od pondělí do čtvrtka, soutěžícím bude radit, co udělat pro zlepšení svého vzhledu a účesu. „A mým hnacím motorem je zužitkovat a předat dál své zkušenosti, které jsem poznal a pochopil sám. I já jsem udělal několik chyb, nikdo mi nedal manuál na úspěšné podnikání,“ nastínil Tomáš Arsov.

Nejnovější díly pořadu Popelka můžete sledovat na TV Barrandov každý všední den od 16:10.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…