Bazárek vánočního cukroví 2014 provoněl kostely

27.12.2014 7:33

Po nedělních mších svatých 21. prosince bylo v kostelích v Luhačovicích, Pozlovicích, Horní Lhotě a letos poprvé také v novém kostele v Dolní Lhotě nabízeno vánoční cukroví.

Bazárek vánočního cukroví 2014 provoněl kostely
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční cukroví

Bazárek vánočního cukroví je tradiční dobročinnou akcí Charity Svaté rodiny Luhačovice, která je pořádána v době adventní. Bazárek spočívá v napečení a nabízení cukroví ostatním. Kdo chce, může věnovat něco „dobrého" z vlastních dobrot.

Děkujeme všem, kteří jste si zakoupili balíčky vánočního cukroví a přispěli částkami: V kostele sv. Rodiny v Luhačovicích 10 094 Kč, v kostele sv. Martina v Pozlovicích 5 689 Kč, v kostele sv. Dionýsia v Horní Lhotě 1 812 Kč, v kostele Panny Marie Karmelské v Dolní Lhotě 2 534 Kč.

Do Bazárku vánočního cukroví 2014 přispěli: Pekárna Cukrárna Merkur – Petr Chmela, Pekařství VINTR a řada drobných dárců z obcí v naší územní působnosti. Všem srdečně děkujeme!!!

Výtěžek z letošního Bazárku vánočního cukroví bude využit na činnost Charity Svaté rodiny Luhačovice, která vám nabízí charitní pečovatelskou, charitní ošetřovatelskou službu a denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené.

Děkujeme za Vaše příspěvky, dobrou vůli podpořit touto sbírkou naši činnost a děkujeme všem, kdo se jí zúčastnili. Děkujeme všem dobrovolníkům za pomoc s chystáním a prodejem cukroví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…