Beskydský turistický portál získal ocenění v soutěži Zlatý erb 2016

13.04.2016 13:17

V minulém týdnu se v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové konal 19. ročník renomované konference SSS/V4DIS 2016 zaměřené na reformu veřejné správy, rozvoj e-governmentu a informatizaci společnosti. V rámci konference byly předány také ceny vítězům v soutěži Zlatý erb 2016, která má za cíl podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných občanům i specifickým skupinám uživatelů s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech a obcích České republiky.

Beskydský turistický portál získal ocenění v soutěži Zlatý erb 2016
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Zvláštní cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách při soutěži Zlatý erb si ze soutěže odnesly webové stránky turistické oblasti Beskydy-Valašsko (ZDE), které pravidelně návštěvníkům přinášejí informace o aktuálním dění v destinaci či poradí, kam na výlet. Porotci v soutěži hodnotili např. jazykové mutace ve srovnání s českou verzí, komunikaci uživatelů s vlastníky stránky, produkty cestovního ruchu, atraktivity, prezentaci a databázi služeb pro návštěvníky, celkový dojem, využívání odkazů na další externí zdroje informací, orientaci v regionu a další.

„Velmi mě těší, že je naše úsilí oceněno. Snažíme se na portále soustředit řadu TOP turistických informací a aktualit, nahlédnout do kalendáře akcí, na nabídku ubytování a gastronomie. Především zajímavě a přehledně, aby stránky potenciálního návštěvníka oslovily natolik, aby do Beskyd přijel,“ říká ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. Monika Konvičná. „Velké díky patří nejen realizátorovi stránek a pracovníkům destinační společnosti, kteří obsah webu naplňují, ale i turistickým informačním centrům v Beskydech, které se podílejí na aktuální nabídce kalendáře akcí. Ocenění si velmi vážím a věřím, že bude pro nás motivační v dalším období,“ uzavírá Monika Konvičná.

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. jako organizace cestovního ruchu koordinuje rozvoj, propagaci a prezentaci cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko a zaměřuje se na využití turistického potenciálu území a zlepšení image turistické oblasti. Tímto směřujeme ke zvýšení turistické návštěvnosti této oblasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…