Beskydy již tento víkend na veletrhu Dovolená a region v Ostravě

04.03.2016 14:09

Turistická oblast Beskydy-Valašsko představí nabídku cestovního ruchu již tento víkend na veletrhu Dovolená a region na ostravském výstavišti Černá louka.

Beskydy již tento víkend na veletrhu Dovolená a region v Ostravě
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Největší mezinárodní veletrh cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji na výstavišti Černá louka v Ostravě již tradičně seznámí se třemi základními pilíři cestovního ruchu - dovolenou, region a lázeňství a nabídne novinky a zajímavosti z oblasti cestování, turistiky, lázeňství a welness, zážitků a kulturních akcí.

„Stále více se snažíme nabízet Beskydy tzv. pod jednou střechou. Tedy i letos na tomto veletrhu budou fantastické zážitky Beskyd nabízet zástupci informačních center z Nového Jičína, Frýdku-Místku, Štramberku, Kopřivnice, Příboru a Frenštátu pod Radhoštěm,“ říká Monika Konvičná, ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Návštěvníci expozice se tak budou moci seznámit s městem klobouků Novým Jičínem, rodným městem Sigmunda Freuda Příborem nebo městem nejlepšího lyžaře století Jiřího Rašky Frenštátem pod Radhoštěm. Zavedeme vás do města Frýdku-Místku, kde se zážitky umocňují, města automobilů Tatra Kopřivnice či Moravského Betléma Štramberku. Děti se budou moci vydat s maskotem Spoxem do aquaparku Olešná a pobavit se v TOP letním dětském parku z Bílé.

„Součástí naší expozice bude i gastronabídka. Ochutnávku nejlahodnějšího piva Beskyd nabídne partnerský pivovar Koníček, proběhne ukázka pečení Štramberských uší, ochutnávka medového zázraku Marlenka nebo beskydského čaje Mamma Tea,“ dodává Konvičná.

„Nebudou zde chybět ani informace k návštěvnické kartě Beskydy Card. Karta je již rok na trhu a získává si oblibu především u těch, kteří se do Beskyd opakovaně a rádi vrací, protože má platnost 12 měsíců a přináší spoustu fantastických výhod,“ uzavírá Konvičná s tím, že pro návštěvníky bude připravena také anketa s možností vyhrát právě Beskydy Card.

Těšíme se na vás na expozici č. 119 od pátku 4. 3. 2016 do neděle 6. 3. 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…