Best of Realty 2013 – další ocenění pro hotel Port

06.11.2013 12:05

Výsledky již 15. ročníku prestižní soutěže “Best of Realty – Nejlepší z realit 2013” byly vyhlášeny v úterý 5. listopadu na slavnostním galavečeru v Kongresovém sále České národní banky v Praze.

Best of Realty 2013 – další ocenění pro hotel Port
Foto: red
Popisek: Hotel Port

O respektovaný titul bojovalo v sedmi katagoriích celkem 42 projektů, které do finále nominovala odborná devítičlenná porota, složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), architektů, bank, developerů, realitních makléřů i koncových uživatelů nemovitostí. V čele jury zasedl Dr. Tomáš Drtina, jednatel společnosti pro výzkum trhu INCOMA GfK. Vedle titulů v hlavních kategoriích byla vyhlášena také Zvláštní cena poroty, Cena ARTN a Cena čtenářů.

Nejlepší z realit – Best of Realty 2013

V kategorii hotelů získal bronzovou příčku projekt “Rekonstrukce a dostavba hotelu Port” v Doksech u Máchova jezera (Regata Čechy), pro který je to letos již druhé významné ocenění. V září letošního roku totiž hotel Port získal Cenu Doc. Ing. Arch. Hubáčka Dr.h.c. a stal se absolutním vítězem veřejné soutěže “STAVBA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE 2013”. Druhou příčku v Best of Realty 2013 obsadil hotel Monínec (Trigema Development) a na prvním se umístil The Emblem Hotel (UHI Bohemia).

Stejně jako v loňském ročníku byla udělena i laická cena - Cena čtenářů. Zde se na třetím místě umístil Clarion Congress Hotel Olomouc (Olomouc City Center), na druhém místě se umístil hotel Port (Regata Čechy) a první místo obsadil projekt Rezidenční Park Baarova (PASSERINVEST GROUP/Rezidenční Park).

“Letošní rok byl pro hotel Port velmi úspěšný,  a to nejen v rámci prestižních soutěží. Velký dík za to patří nejen všem našim zaměstnancům, ale také Ing. arch. Sence Příhodové, která je autorkou návrhu Rekonstrukce a dostavby hotelu Port a Ing. Jiřímu Čápovi, jednateli stavební společnosti STEP, spol. s r.o., která stavbu bezchybně provedla,” řekl Ilja Šedivý, předseda představenstva společnosti Regata Čechy a.s., která hotel Port vlastní a provozuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…