Bezpečnostní rada projedná muniční sklady

20.03.2015 16:44

Bezpečnostní rada státu se bude na jednání 23. března 2015 zabývat mimo jiné problematikou muničních skladů na území České republiky a informací o aktuální situaci řešení smluvního vztahu SSHR se společností Viktoriagruppe AG.

Bezpečnostní rada projedná muniční sklady
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na návštěvě muničního skladu armády v Hostašovicích na Moravě, který po technické stránce střeží firma Trade FIDES, po té fyzické vojenská policie

Bezpečnostní rada státu bude projednávat důležitý strategický materiál – Dlouhodobý výhled pro obranu 2030.

Jednat se bude také o problematice Severoatlantické aliance a Evropské unie v bezpečnostní oblasti a aktuální bezpečnostní situací v České republice.

Dále se bude BRS věnovat Koncepci rozvoje schopností Policie České republiky vyšetřovat informační kriminalitu, Návrhu na udělení Ceny Jaroslava Jandy za významný přínos v oblasti bezpečnostní politiky České republiky pro rok 2015.

Předmětem jednání bude i Problematika neregulérních dokladů v České republice, Informace o závěrech výročních zasedání mezinárodních kontrolních režimů nešíření zbraní hromadného ničení, konvenčních zbraní a položek dvojího použití v roce 2014 a Zpráva o činnosti Bezpečnostní rady státu za rok 2014.

Na schůzi bude rovněž předložena řada informací, např. k mezinárodnímu cvičení v oblasti kybernetické obrany NATO CYBER COALITION 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

V Evropě není bezpečno, velkým problémem je islamizace, varuje expert David Bohbot v nové knize

9:25 V Evropě není bezpečno, velkým problémem je islamizace, varuje expert David Bohbot v nové knize

Evropa už není tak bezpečná, jak bývala, soudí jeden z našich nejvýznamnějších česko-izraelských bez…