Blok proti islámu vyzývá: Pojďte s námi do Sněmovny

17.06.2015 13:28

Blok proti islámu vyzývá své příznivce, aby se zúčastnili zítřejšího jednání Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, která bude projednávat kritickou situaci s tzv. uprchlíky ze subsaharské Afriky.

Blok proti islámu vyzývá: Pojďte s námi do Sněmovny
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička a Jana Volfová na tiskové konferenci k Bloku proti islámu.

„Věřím, že se ve čtvrtek 18. června od 18 hodin sejdeme v dostatečném počtu v Poslanecké sněmovně, abychom podpořili ty poslance našeho Parlamentu, kteří ještě neztratili poslední zbytky zdravého rozumu. Valící se vlna tzv. uprchlíků mnohem více připomíná invazní armádu. Rakouská, německá i maďarská vláda již pochopily, že řešení bezpečnosti vlastních hranic je důležitější než cokoliv jiného. A pokud někdo snad netuší, o jakém nebezpečí hovořím, dovolím si jako učitelka češtiny připomenout román Karla Čapka Válka s mloky.“ uvedla Jana Volfová z Bloku proti islámu.

Na včerejší schůzi podpořil Marek Černoch svolání mimořádné schůze Sněmovny, protože situace je kritická, už se nebavíme o jihu Evropy, vlna uprchlíků se blíží k našim českým hranicím.

Chceme informace vlády, jak ochrání český stát a české občany, jak zabrání nelegálním uprchlíkům vstoupit na naše území. V těchto dnech se na půdě všech parlamentů evropských zemí i v evropském parlamentu rozhoduje o budoucnosti našeho kontinentu. Je smutné, že představitelé vládních stran v České republice, ale i některých opozičních stran, se tváří jako kdyby v Evropě žádná krize nebyla. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…