Bohemia Energy nově získává smlouvy také prostřednictvím tabletů

30.06.2014 18:54

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií v České republice, nabízí od začátku června své produkty – elektřinu a plyn – přelomovým způsobem.

Bohemia Energy nově získává smlouvy také prostřednictvím tabletů
Foto: Bohemia Energy
Popisek: Bohemia Energy

Všichni obchodní zástupci, kteří nabízejí produkty Bohemia Energy, jsou vybaveni tablety a nové smlouvy se zákazníky uzavírají elektronicky. Jedná se o revoluční metodu v nabídce produktů, kterou zatím žádný jiný velký prodejce energií v tuzemsku nenabízí. Společnost plánuje, že všechny smlouvy budou uzavírány pouze elektronicky od podzimu letošního roku.

„Baví nás přicházet s novinkami a jsem přesvědčený, že je to jeden z důvodů, proč se držíme na špici. Před lety nás jako první napadlo oslovit s nabídkou energií domácnosti, později jsme přišli s přelomovým produktem Garance, teď zkoušíme inovativní způsob prodeje. Věřím, že tento způsob prodeje, který žádný jiný prodejce energií zatím nevyužívá, přinese nejen větší rychlost zpracování smluv, ale také vyšší efektivitu a transparentnost,“ vysvětluje Jiří Písařík, jednatel společnosti Bohemia Energy.

Nový elektronický systém získávání smluv pro Bohemia Energy znamená, že obdrží novou smlouvu od zákazníka v elektronické formě prakticky ihned po jejím podpisu. Poté ji během dalších 48 hodin zpracuje, včetně takzvaného verifikačního hovoru. V rámci verifikace si společnost u zákazníka potvrzuje, že chce skutečně začít odebírat plyn či elektřinu od Bohemia Energy, a teprve poté zahájí kroky vedoucí ke změně dodavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…