Bonusové programy Všeobecné zdravotní pojišťovny využívají desetitisíce klientů

02.08.2013 11:19

Desetitisíce klientů Všeobecné zdravotní pojišťovny již využilo v letošním roce některý z bonusových programů a finančních příspěvků, které jim pojišťovna nabízí. Největší oblibě se těší finanční příspěvek na letní dětské tábory, o který během prvních sedmi měsíců letošního roku požádalo téměř 43 tisíc klientů.

Bonusové programy Všeobecné zdravotní pojišťovny využívají desetitisíce klientů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Všeobecná zdravotní pojišťovna dlouhodobě podporuje zajímavými bonusovými programy a finančními příspěvky své klienty a přispívá jim na péči o jejich zdraví a zdravý životní styl. Jedná se zejména o léčebně-ozdravné pobyty u moře pro děti Mořský koník, příspěvky na očkování, na pohybové aktivity a letní tábory pro děti. V letošním roce navíc nabídla i příspěvek na dezinfekční prostředky, osobní ochranné pomůcky a repelenty pro klienty postižené povodněmi.

VZP poskytla z fondu prevence za prvních sedm měsíců tohoto roku příspěvek na léčebně-ozdravné pobyty Mořský koník celkem 3091 dětem. Nyní eviduje poslední přihlášky a předpokládá, že celkový počet dětí vypravených letos k moři v deseti turnusech dosáhne 3200. Pobytů zdarma se zúčastnilo navíc také sedmnáct dětí ze čtyř zatopených středočeských vesnic. Po celou dobu trvání projektu Mořský koník odvezla Všeobecná zdravotní pojišťovna k moři 100 tisíc dětí.

Velký zájem měli klienti také o vouchery na očkování proti žloutence, kterých bylo vydáno již 2947. Všeobecná zdravotní pojišťovna v této kampani vyplatila svým klientům celkem 827 710 korun. S velkým zájmem se setkaly příspěvky na dětské tábory, o které prozatím požádalo téměř 43 tisíc klientů. Příspěvky na další sportovní aktivity si nechalo k dnešnímu dni proplatit celkem 13 300 klientů. V rámci pomoci lidem v nouzi po letošních povodních povodní poskytovala VZP rovněž příspěvky na dezinfekční prostředky, osobní ochranné pomůcky a repelenty. O tento příspěvek v celkové výši 400 tisíc korun požádalo 749 lidí.

Další informace o preventivních programech pro klienty VZP naleznete na www.vzp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: VZP

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…