Bučící dodávky „Mléko z farmy“ již tři roky rozváží čerstvé mléčné výrobky

13.01.2014 10:25

Po vánočních prázdninách se dnes do ulic vracejí „bučící dodávky“ rozvážející kvalitní a čerstvé mléčné výrobky přímo od výrobce – z Němcovy selské mlékárny ve středočeských Radonicích a odstartují tak již čtvrtý rok existence projektu. Známý signál v podobě bučení a kravských zvonců, který značí, že prodejní vůz dorazil na místo, se každý týden rozezní na více než 1500 prodejních zastávkách převážně v Praze a středních Čechách, ale také na Hradecku, Pardubicku, Liberecku či Ústecku.

Bučící dodávky „Mléko z farmy“ již tři roky rozváží čerstvé mléčné výrobky
Foto: URS Czech
Popisek: Kráva, ta je v tom nevinně.

Dodávky nabízejí široký sortiment mléčných výrobků od čerstvého pasterizovaného mléka bez jakýchkoliv konzervantů či odstřeďování,  přes tvaroh, několik druhů sýrů až po máslo, jogurty a další kvalitní mléčné výrobky. Kompletní přehled sortimentu včetně popisu tras a časového harmonogramu zastávek lze najít na stránce www.mlekozfarmy.cz.

„Projekt jsme spustili přesně před třemi roky. Začínali jsme s jedním vozem, asi stovkou zastávek týdně a sortimentem třech výrobků. Dnes mohou naši zákazníci vybírat z nabídky 18 výrobků a zastihnou nás pravidelně od pondělí do soboty na jednom z více než 1500 míst,“ říká Stanislav Němec, majitel farmy a mlékárny.

Impulsem pro vznik tohoto speciálního projektu bylo odpoutat se od tlaku velkých obchodních řetězců a najít vlastní přímou cestu, jak nabídnout zákazníkům výrobky přímo z farmy. Díky tomu Mléko z farmy nabízí vždy čerstvé kvalitní mléčné výrobky, vyráběné klasickými postupy z českých surovin bez přidané chemie, a spotřebitel si může být vždy stoprocentně jist, že ví, co a od koho kupuje.

„Snažíme se našim zákazníkům vyjít ve všem maximálně vstříc, protože jejich spokojenost s našimi výrobky i službami je pro nás to nejdůležitější. Například, je možné se na našich stránkách registrovat do klientské sekce a zákazník bude vždy předem informován o příjezdu našeho vozidla do vybrané zastávky,“ dodává Němec.

Mléko z farmy je společným projektem farmářů Ing. Jana Millera a Ing. Stanislava Němce, kteří za něj osobně a nezprostředkovaně ručí svými jmény. Zatímco na Millerově farmě ve Svrkyni se mléko nadojí, v Němcově selské mlékárně v Radonicích je za přísných hygienických parametrů zpracováno na konečné výrobky a pomocí vlastních aut distribuováno ke spotřebitelům. Další mléko pochází ze soukromých farem rodiny Brodských z Nehvizd, Roubíčkových ze Staré Boleslavi a pana Strnada z Rostoklat. V roce 2013 získala Němcova selská mlékárna Radonice ocenění nadace Comenius „Českých 100 nejlepších“ v oblasti „Zemědělství a potravinářství“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.