Buddha-Bar Hotel Prague získal Travelers’ Choice Awards

02.02.2014 17:31

Pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague opět potvrdil vynikající úroveň kvality nabízených služeb, získal prestižní ocenění společnosti TripAdvisor.com. V rámci 12. ročníku cen Travelers’ Choice Awards 2014 byl vyhlášen 3. nejlepším hotelem České republiky.

Buddha-Bar Hotel Prague získal Travelers’ Choice Awards
Foto: Buddha-Bar Hotel Prague
Popisek: Buddha-Bar Hotel Prague

Z ocenění Travelers‘ Choice Award máme radost zvláště proto, že odráží názor našich hostů. Říká se, že je daleko těžší udržet se na vrcholu. My se o to snažíme, všechny recenze i připomínky bereme zodpovědně. Chceme naše služby posunout zase o kousek dál, aby si Buddha-Bar Hotel Prague stále udržoval mimořádnou kvalitu svých služeb.“, uvedla Veronika Fajčíková, ředitelka Buddha-Bar Hotelu Prague. Tripadvisor.com patří k nejvýznamnějším portálům o cestování, sdružuje komunitu uživatelů z 34 zemí celého světa, kteří sdílejí reálné zkušenosti a dojmy z cest. Kromě cen Travelers’ Choice Awards založených na hodnocení z uživatelských recenzí, uděluje společnost Tripadvisor.com také Certificate of Excellence, který Buddha-Bar Hotel Prague obdržel již počtvrté za sebou. Hotel má na svém kontě ocenění celou řadu, mimo jiné se umístil v žebříčku prestižního kanadského Reader´s Digest v TOP 10 nejromantičtějších hotelů světa nebo se stal jedním „Nejžhavějších nových evropských hotelů“ dle The Sunday Times a další.

„Recenze hostů hrají významnou roli v tom, zda si klienti zvolí konkrétní hotel při cestě do své cílové destinace. Musíme tedy dbát na každý detail, aby hosté byli spokojení. Doporučení je pro nás ta nejlepší reklama.“, dodala Kateřina Dvořáková, Sales & Marketing Manager Buddha-Bar Hotelu Prague. Hotel měl tu čest hostit mnoho českých i zahraničních osobností, například světoznámé modelky Terezu Maxovou a Pavlínu Pořízkovou, zlatou slavici Lucii Bílou, ze zahraničních hostů je možné zmínit slavného fotografa Davida LaChapella či herečku Claudii Cardinale. Restaurace Siddharta Café s kapacitou až 100 míst, zařízená ve stylu Pop-Artu, je také častým dějištěm společenských a kulturních akcí. Pětihvězdičkový butikový Buddha-Bar Hotel Prague je prvním z nově vzniklého řetězce Buddha-Bar Hotels & Resorts. Nabízí ubytování v 36 luxusních pokojích a 3 apartmá, které představují spojení designu, špičkových materiálů a technologií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…