Budějovický Budvar: Světlý ležák získal cenu 2014 za dlouhodobě vysokou kvalitu piva

28.12.2014 11:20

Český odborný měsíčník Pivo, Bier & Ale předával 4. prosince své Výroční ceny za rok 2014. Světlý ležák Budweiser Budvar B:ORIGINAL získal toto prestižní ocenění za dlouhodobě vysokou kvalitu piva.

Budějovický Budvar: Světlý ležák získal cenu 2014 za dlouhodobě vysokou kvalitu piva
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

Pivo z pivovaru Budějovický Budvar získalo další významné ocenění. Výroční cenu 2014 za dlouhodobě vysokou kvalitu piva obdržel od odborného časopisu Pivo, Bier & Ale světlý ležák Budweiser Budvar B:ORIGINAL. V pražském Pivovaru a Restauraci U Fleků převzali 4. prosince diplom z rukou předsedy degustační poroty Ing. Jana Šuráně ředitel pivovaru Jiří Boček a sládek Adam Brož.

„Máme velkou radost. Výroční cenu za dlouhodobou kvalitu chápeme především jako poctu našim zaměstnancům. Kvalita totiž neznamená jen používání kvalitních surovin a tradičního výrobního postupu, ale především každodenní pečlivou práci všech lidí, kteří se na výrobě našeho piva podílejí,“ říká Ing. Adam Brož, Ph.D., sládek Budějovického Budvaru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …