Budějovický Budvar uvádí na trh již čtvrtou variantu cideru Somersby

05.05.2016 10:50

V roce 2012 se Budějovický Budvar stal výhradním dovozcem prémiového jablečného cideru Somersby Apple Cider do České republiky.

Budějovický Budvar uvádí na trh již čtvrtou variantu cideru Somersby
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

V té době byla značka Somersby jedinou velkou mezinárodní značkou cideru na českém trhu. Díky obrovskému zájmu spotřebitelů se sortiment nabízených příchutí Somersby v roce 2013 rozšířil o hruškový cider a v roce 2014 také o ostružinovou příchuť. Nyní se na českém trhu objevila již čtvrtá varianta - Somersby Elderflower Lime - s příchutí bezového květu a limetky.

„Jedná se o akční, časově limitovanou dodávku pro nadcházející letní sezónu. Novinka má velmi zajímavý chuťový profil a ocení ji zejména spotřebitelé, kteří rádi experimentují. Očekáváme, že nová příchuť bude úspěšná a podpoří celkové prodeje značky Somersby v ČR,“ říká Pavel Kubeš, brand manager značky Somersby z Budějovického Budvaru. Somersby Elderflower Lime se bude dodávat v plechovkách o objemu 0,33 litru do maloobchodních prodejen v celé republice, do vybraných gastronomických zařízení a také na open air festivaly. Doporučená prodejní cena v maloobchodě je 24,90 Kč.

Somersby Elderflower Lime je jemně perlivý nápoj s příjemně osvěžující příchutí bezového květu a limetky. Má obsah alkoholu 4,5 % obj. a jeho neobvyklou chuť nejvíce ocení lidé, kteří žijí městským životním stylem, tráví hodně volného času s přáteli, mají pozitivní myšlení, hledají nevšední chuťové zážitky a rádi experimentují. Podávat by se měl vždy s ledem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…