Budvar: „PardálOVO“ získalo mezinárodní ocenění WorldStar Packaging Awards 2014

12.04.2014 20:40

Loni v květnu se v regálech českých prodejen objevilo akční „Májové balení“ plechovek míchaného nápoje „PadálOVO bezové“. Obal je založen na jednoduché konstrukci, která nechává velmi výrazně vyniknout vlastnímu produktu. Inovativní technické řešení je vhodné pro bezpečné balení plechovek od objemu 0,25 l až 1 l.

Budvar: „PardálOVO“ získalo mezinárodní ocenění WorldStar Packaging Awards 2014
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

„Přestože jsou plechovky v přebalu velmi pevně uchyceny, lze je zároveň snadno vyjmout. Otvory pro prsty pak spotřebitelům usnadňují pohodlný transport jednotlivých balení,“ říká Ing. Josef Kroulík, manažer off-trade marketingu z Budějovického Budvaru. Obal lze díky použití ekologické vlnité lepenky snadno recyklovat. Akční obal navíc poskytuje velmi zajímavou komunikační plochu. „Loni jsme akční „Májové balení“ využili při uvedení nápoje PardálOVO bezové na trh v rámci kampaně „Vyladili jsme ho tak, aby nás bavil oba“. Akční promo pack na 2 plechovky nám tak elegantně protáhl hlavní myšlenku celé komunikační kampaně až do regálů maloobchodních prodejen,“ vysvětluje Josef Kroulík. V letní sezóně pak byla využívána standardní varianta promo packu. „Protože tento obal se nám velmi osvědčil, počítáme s jeho využitím při nejrůznějších příležitostech i v budoucnu,“ dodává Josef Kroulík. Konstrukci obalu navrhla česká pobočka německé společnosti THIMM Verpackung GmbH + Co. KG.

Akční promo pack na 2 plechovky nyní získal zlatou hvězdu v mezinárodní soutěži WorldStar Packaging Awards 2014. Soutěž patří mezi nejprestižnější v obalovém průmyslu. Jsou do ní zařazeny pouze ty práce, které již na svých lokálních trzích vyhrály národní soutěž obalů. U nás je to soutěž Obal roku, kterou již 20 let organizuje obalové sdružení SYBA. Posledního ročníku WorldStar Packaging Awards se účastnilo 316 obalů ze 33 zemí v sedmi kategoriích. Porotci hodnotili u přihlášených vzorků řadu kritérií, mezi které patří například ochrana obsahu, snadnost manipulace a plnění, jednoduchost otevírání a uzavírání či grafický design.

Více informací o soutěži WorldStar Packaging Awards najdete na www.worldstar.org.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…