BusLine startuje SKIBUSy pro zimní sezónu 2013/2014

16.12.2013 14:18

Lyžařská sezóna je doslova za dveřmi a společnost BusLine bude opět pro milovníky zimních sportů zajišťovat fungování tradičních SKIBUSových linek. Také v zimní sezóně 2013/2014 se veřejnost může těšit na obvyklé linky SKIBUSů, které je pohodlně dopraví do Rokytnice nad Jizerou, Harrachova a Jizerských hor.

BusLine startuje SKIBUSy pro zimní sezónu 2013/2014
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

SKIBUS ROKYTNICE je tradičním koloritem zimy

Rokytnický SKIBUS mohou lyžaři i v letošní sezóně využívat zcela zdarma, a to v období od 14. 12. 2013 do 16. 3. 2014. V hlavní sezóně, tj. od 21. 12. 2013 do 2. 3. 2014, bude navíc spoj 3x denně prodloužen i do Jablonce nad Jizerou. Nově byly přidány spoje do Harrachova a polských Jakuszyc, a to 2x denně v hlavní sezóně, v případě zájmu i s možností rozšíření. Jízdné do Jakuszyc činí 30 Kč pro dospělé
a 15 Kč pro děti, vyjma držitelů SKIPASu, ti mohou cestovat zdarma. Už v průběhu předchozí zimní sezóny jsme nasadili plně nízkopodlažní CITYBUSY, které budou doplněny autobusy typu Karosa B 932.

SKIBUSem HARRACHOV z Prahy i České Lípy

SKIBUS HARRACHOV bude provozován i letošní zimu, a to na objednávku sdružení místních hoteliérů a Skiareálu Harrachov. Pro držitele Harrachov Card bude jezdit zdarma, ostatní cestující zaplatí 20/10 Kč. Do tohoto oblíbeného skiareálu se dostanou i lyžaři z Prahy a České Lípy, služby SKIBUSů z těchto měst budou rovněž zachovány.

SKIBUSem JIZERKY Vás vozíme již třetí sezónu

Jizerské hory patří k oblíbené lokalitě především pro běžkaře, a tak i letošní zimní sezónu jistě hojně využijí jizerskohorských SKIBUSů JANOV (Severák) – TANVALDSKÝ ŠPIČÁK s provozem od 25. 12. 2013 do 16. 3. 2014. Objednavatelem je Skiareál SKIBIŽU a nově pojede jeden pár spojů až na Souš. SKIBUS JIZERKY mají držitelé Jizerky Card opět zdarma a ostatní zaplatí za jízdu 20/10 Kč. Od 25. 12. 2013 bude v provozu i oblíbená zimní víkendová a prázdninová linka MHD č. 121 na Hrabětice a Bedřichov.

Více informací naleznete na www.busline.cz

Mgr. Nikola Bradíková
PR manager

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…