BusLine startuje SKIBUSy pro zimní sezónu 2015/2016

18.12.2015 10:58

BusLine již tradičně startuje lyžařskou sezónu turistickými linkami v podobě SKIBUSů, které každoročně využívají nejen sjezdaři, běžkaři a snowboardisté, ale i nadšenci další zimních sportů v Krkonoších a Jizerských horách.

BusLine startuje SKIBUSy pro zimní sezónu 2015/2016
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

V rámci zimní sezóny 2015/16 pro veřejnost opět provozujeme obvyklé linky SKIBUSů, které cestující pohodlně dopraví do Rokytnice nad Jizerou, Harrachova a Jizerek.

SKIBUS ROKYTNICE opět tradičním koloritem zimy a nově i na Studenov

Rokytnický SKIBUS mohou lyžaři i v letošní sezóně využívat zcela zdarma, a to v období od 19. 12. 2015 do 28. 3. 2016. V hlavní sezóně, tj. od 25. 12. 2015 do 1. 3. 2016, bude opět spoj 3x denně prodloužen i do Jablonce nad Jizerou. Novinkou bude v Rokytnici MINISKIBUS z Horních Domků přes sídliště do areálu Studenov. Kmenově budou opět nasazeny nízkopodlažní vozy Irisbus Crossway LE a pro první ověřovací rok provozu bude na MINISKIBUS nasazen minibus Mercedes Vario.

SKIBUSem HARRACHOV z Prahy i České Lípy

SKIBUS HARRACHOV bude provozován i letošní zimu, a to na objednávku sdružení místních hoteliérů a Skiareálu Harrachov. Pro držitele Harrachov Card bude jezdit zdarma, ostatní cestující zaplatí 20/10 Kč. Do tohoto oblíbeného skiareálu se dostanou i lyžaři z Prahy a České Lípy, odkud bude zachován dálkový SKIBUS na základě rezervačního formuláře viz  www.skibusharrachov.cz.

SKIBUSem jako vloni i na Mísečky

Již třetí sezónu si opět Skiareál Špindlerův Mlýn/Mísečky objednal i SKIBUS z Jilemnice na Mísečky, který zajistí vůz našeho Jilemnického střediska. Spoje SKIBUSu na Mísečky jsou pro cestující zajišťovány bezplatně, ale kromě nich mohou lyžaři na Mísečky využít i běžné spoje pravidelné linky 947 v tarifu IDOL.

Již čtvrtou sezónu Vás vozíme SKIBUSem JIZERKY

Jizerské hory patří k oblíbené lokalitě pro lyžaře a běžkaře, a tak i letošní zimní sezónu jistě hojně využijí jizerskohorských SKIBUSů JABLONEC - JANOV (Severák) – TANVALDSKÝ ŠPIČÁK – TANVALD - TANVALDSKÝ ŠPIČÁK s provozem od    25. 12. 2015 do 15. 3. 2016.

Na letošní sezónu objednavatel skibusu Sdružení cestovního ruchu Jizerské hory připravil pro lyžaře změnu trasy skibusu v podobě nově přidané obsluhy centra Tanvaldu a přilehlého sídliště. Skibus po obsloužení skiareálu Tanvaldský Špičák bude dále pokračovat okružně do Tanvaldu a zpět do skiareálu pojede přes Albrechtice v Jizerských horách či Smržovku.

SKIBUS JIZERKY mají držitelé Jizerky Card zdarma a ostatní zaplatí za jízdu 20/10 Kč. Od 25. 12. 2015 bude v provozu i oblíbená zimní víkendová a prázdninová linka MHD č. 121 na Hrabětice a Bedřichov.

O společnosti: BusLine a.s. patří mezi nejvýznamnější autobusové dopravce v České republice, provozuje pravidelnou, městskou i zájezdovou dopravu. Disponuje flotilou 570 autobusů s průměrným stářím 6,5 let, zaměstnává téměř tisíc pracovníků. Působí převážně v Libereckém, Královéhradeckém, Ústeckém, Středočeském a rovněž v Jihomoravském kraji. Roční výnosy jsou cca 1 mld. korun. Jako jediný autobusový dopravce v ČR provozuje bezpečné autobusy pro přepravu dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…