Business development tým agentury DORLAND pomůže odstartovat nebo zefektivnit váš byznys

16.06.2015 16:04

Své fullservisové služby v oblasti marketingu doplnila agentura DORLAND na jaře mj. zřízením oddělení s názvem Business development.

Business development tým agentury DORLAND pomůže odstartovat nebo zefektivnit váš byznys
Foto: Agentura DORLAND, spol. s r.o.
Popisek: Agentura DORLAND, spol. s r.o.

Touto marketingovou disciplínou se DORLAND zabývá již od svého vzniku. V současné době se však výrazně zvýšila poptávka po koncepčním marketingovém řešení obchodních problémů klientů i nově vznikajících start-upů. Proto se DORLAND rozhodl posílit svou činnost v této oblasti a sestavit samostatný tým.

Jak Business development funguje

Na počátku stojí buď obchodní záměr klienta, který si není zcela jist jeho uskutečnitelností a efektivitou, nebo pocit klienta, že stagnuje a potřeboval by se objevit nové cesty a příležitosti svého rozvoje. DORLAND pro něj připraví kompletní analýzu realizovatelnosti záměru, a to včetně ekonomické rozvahy a doby návratnosti investice. „Ukážeme klientům, jaká je pozice jejich produktů a služeb na trhu, zda je efektivní směr, kterým se ubírají, nebo jim doporučíme lepší a efektivnější řešení,“ říká Lucie Češpivová, CEO agentury DORLAND.

Oddělení Business development ocení jak ti, kteří se chystají zrealizovat zcela nový projekt, tak ti, kteří hledají nové cesty. „V rámci Startupů pomůžeme s analýzou projektu, posoudíme jeho životaschopnost a případně pomůžeme s hledáním vhodných investorů. Restart naopak nabízí hledání nových cest pro podnikání,“ doplňuje Lucie Češpivová.  

www.dorland.cz

Agentura DORLAND, spol. s r.o., byla založena v roce 1991 jako jedna z prvních fullservisových agentur. Kromě dlouholetého působení na českém trhu patří DORLAND, spol. s r.o., mezi zakládající členy Asociace komunikačních agentur (AKA).

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…