ČBÚ: Předání záchranářských křížů a resortní medaile Jiřího Agricoly

28.12.2016 20:41

Ve stylovém prostředí hornického muzea Landek Park v Ostravě-Petřkovicích předal předseda Českého báňského úřadu Martin Štemberka 30 báňským záchranářům ocenění – záchranářské záslužné kříže.

ČBÚ: Předání záchranářských křížů a resortní medaile Jiřího Agricoly
Foto: Český báňský úřad
Popisek: Český báňský úřad, logo.

Zlatým záchranářským záslužným křížem byli vyznamenáni Ladislav Hübner, Václav Tesarčík, Jiří Honzek, Alexander Hykel a Dalibor Hampejs.

Stříbrným záchranářským záslužným křížem byli vyznamenáni Ján Kubalík, Petr Gula, Ludvík Kara, Bohuslav Koláček, Bronislav Šrámek, Alois Hrabal, Petr Hanzelka, Radovan Hranický, Jaroslav Vaněk, Jaroslav Maloň a in memoriam Roman Przybyla.

Bronzovým záchranářským záslužným křížem byli vyznamenáni Lubomír Bók, Pavel Cebák, Radomír Novotný, Josef Matyščák, Vladan Burda, Libor Došek, Libor Niče, Tomáš Zrun, Václav Hantl, Lukáš Wojnar, Radomír Šmíd, Miroslav Větříček, Petr Sláma a Vladislav Březovský.

V reprezentačním prostředí hradu Hněvín v Mostě předal předseda Českého báňského úřadu Martin Štemberka za účasti ředitele odboru hornictví ČBÚ Radima Mžyka, předsedy OBÚ v Mostě Miloše Matze, generálního ředitele Vršanské uhelné a.s., Vladimíra Roučka, ředitele HBZS Most Josefa Trykara, ředitele HBZS Praha Víta Svatého a dalších hostů osmi báňským záchranářům ocenění – záchranářské záslužné kříže. Zlatým záchranářským záslužným křížem byl vyznamenán Otokar Opacki, stříbrným záchranářským záslužným křížem Josef Chmel, Ing. Antonín Kotrbatý, Oldřich Šultys a Jaroslav Hanuš a bronzovým záchranářským záslužným křížem Stanislav Fišer, Jan Janoušek a Jiří Tydlitát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…