CCS Carnet je nejlepším elektronickým a telematickým fleetovým systémem pro rok 2013

07.10.2013 19:53

Elektronická kniha jízd a monitoring vozidel CCS Carnet vyhrály celostátní anketu ALD Automotive Fleet Awards v kategorii Elektronické a telematické systémy. CCS Carnet se tak zařadil mezi šest nejlepších fleetových produktů v České republice pro rok 2013.

CCS Carnet je nejlepším elektronickým a telematickým fleetovým systémem pro rok 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

„Pro CCS to není jen odměna, ale také velký závazek vůči našim zákazníkům a povzbuzení ve snaze udržet si jejich spokojenost s podporou a dalším vývojem produktu,“ řekl ředitel telematiky CCS Aleš Baran, který prestižní ocenění převzal.

Desetičlenná odborná porota ocenila produkt, který působí na trhu již přes 10 let a může se pyšnit pozicí jednoho z nejrozšířenějších systémů monitoringu vozidel a strojů v České republice i na Slovensku. CCS Carnet v současnosti využívá více než 4 000 firem pro téměř 50 000 vozidel.

Systém funguje velice jednoduše. Ve vozidlech jsou instalované GPS jednotky a jejich polohu zjišťují GPS satelity. Firma tak má nepřetržitý a přesný přehled o svém vozovém parku. Při propojení s tankovacími kartami CCS získá klient  on-line přehled o nákladech na vozidlo. Hlavním benefitem používání monitoringu CCS Carnet je mimo úspor nákladů na provoz firemního vozového parku zejména způsob kontroly nad firemní flotilou prostřednictvím řady jednoduchých manažerských reportů identifikujících prostory pro zlepšení a uživatelská příjemnost pro koncové uživatele.

ALD Automotive Fleet Awards je domácí specializovaná anketa zaměřená na správu vozových parků a firemních automobilů. Pořádá se od roku 2008 a jejím cílem je ocenit produkty, služby a osobnosti, které v tomto segmentu vynikají. Vyhlašovatelem soutěže je časopis FLEET firemní automobily a odborný server iFLEET.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…