ČD Cargo: Nové spojení do Belgie

29.02.2016 22:30

V úterý 9. února 2016 se na svoji první jízdu z Antverp do České republiky vydal Belgium – Czech XPRESS. Do cílové stanice Ústí nad Labem západ dorazil druhý den v odpoledních hodinách. Soupravu tvořilo 22 vozů s hutními produkty.

ČD Cargo: Nové spojení do Belgie
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Nový vlak je určený pro přepravu konvenčních vozových zásilek se všemi druhy zboží, včetně nebezpečného zboží RID i pro přepravu kontejnerů. Odjezdy z obou sílových stanic jsou nabízeny 3 x týdně, garantována je doba přepravy 26 hodin

Velmi důležitý je síťový efekt produktu, kdy zákazníci mají možnost nakládky a vykládky v 215 místech v Belgii a na téměř 1 000 místech v České republice. Projekt přímého spojení České republiky s Belgií navazuje na již existující podobné projekty, jakým je např. systémový vlak ADRIA určený pro přepravu zboží z České republiky do přístavu Rijeka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…