ČD Cargo: Opravy hlavního nádraží pokračují

03.11.2015 15:59

ČD Cargo se podílí na rekonstrukci zastřešení kolejiště stanice Praha hlavní nádraží již od začátku tohoto roku.

ČD Cargo: Opravy hlavního nádraží pokračují
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Zajišťujeme přepravu nového materiálu na stavbu, stejně jako odvoz „starého" k likvidaci. Vzhledem ke stavu zastřešení haly je také nutné měnit některé větší části kovové konstrukce, přičemž manipulaci s nimi zvládá jen těžká technika.  Autojeřáb o hmotnosti 60 tun nebylo možné na stavbu uprostřed kolejiště dopravit jinak, než na železničním voze.

Naposledy se tak stalo v září, kdy byl na nakládku ve stanici Praha Libeň přistaven šestinápravový vůz Sammp, na kterém byl autojeřáb dopraven na místo jako mimořádná zásilka. Aby nedošlo k poškození vozu, byl jeřáb s nosností 100 tun na stavbě „zapatkován" na zem. Po skončení naplánovaných prací byl v noční směně z 22. na 23. října 2015 přepraven zpět do stanice Praha-Libeň, samozřejmě opět jako mimořádná zásilka. Využití této techniky se předpokládá i v dalších fázích opravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…