ČD Cargo: Překládka tramvajových kolejnic

14.10.2015 14:12

V pondělí 5. října 2015 se v nákladovém obvodu stanice Praha-Vršovice (osobní nádraží) uskutečnily dvě zajímavé překládky tramvajových kolejnic.

ČD Cargo: Překládka tramvajových kolejnic
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Do vysokostěnných vozů řady Eas byly naloženy staré vytěžené blokové žlábkové kolejnice z rekonstruované tramvajové tratě Otakarova – Minská a z oplenových dvojic řady Scmms byly naopak na stejnou stavbu dovezeny nové stojinové bezžlábkové kolejnice, připravené k použití na zatravněném tělese z betonových pražců. Vytěžené kolejnice naložené do pěti Easů byly následně odeslány ke zpracovatelům kovového odpadu.

Tramvajová trať na Vršovické třídě je rekonstruována od soboty 3. října a postup prací závisí především na klimatických podmínkách přicházejícího podzimu. Na jaře příštího roku by pak měla následovat obdobná rekonstrukce návazného úseku Koh-i-noor – Kubánské náměstí a věříme, že ČD Cargo bude opět přitom.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…