ČD Cargo spolupracovalo při natáčení reklamy

22.12.2014 18:00

ČD Cargo se významnou měrou podílelo na natáčení reklamního spotu pro americkou centrálu společnosti GE. Natáčení realizovala společnost NEW WAVE location, s.r.o.

ČD Cargo spolupracovalo při natáčení reklamy
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Realizaci reklamního spotu o délce přes jednu minutu předcházela řada přípravných prací, protože požadavky zadavatele se neustále měnily. Bylo nutné zajistit sestavu krátkého vlaku, jeho jízdy po tratích pražského uzlu. Vlak byl nakonec sestaven z vysokostěnných vozů s vápencem, z plošinových vozů a s vozů ložených kontejnery. Vápenec byl do vozů naložen proto, aby kaskadéři mohli skákat z mostu přímo do jedoucího vlaku. Na plošinové vozy si filmaři nainstalovali motorky a čtyřkolky. Pronásledovaný hrdina na jedné z nich pak z jedoucího vlaku ujel.

Vlastní natáčení s ČD Cargo trvalo dva dny – první den proběhla zkouška, druhý den ostré natáčení. Pro ostré natáčení jsme vlak odvezli do Kladna, kde se poblíž zastávky Kladno město realizovaly záběry, ve kterých kaskadéři skákali do jedoucího vlaku. Poté vlak odjel do stanice Praha Smíchov, kde se natáčel odjezd z jedoucího vlaku na motorce. Další den se ve spolupráci s ČD natáčely záběry ve stanici Praha Masarykovo nádraží. Vápenec jsme pak odvezli na vykládku do Kynšperk nad Ohří, kde byl použitý na zpevnění cest.

Příprava této akce byla velmi náročná a dík patří všem zainteresovaným zaměstnancům provozní jednotky Praha, kteří se natáčení zúčastnili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…