ČD: Venkovské miniEXPO se představí v prostorách plzeňského hlavního nádraží

24.04.2014 17:00

Nový pohled na industriální památky Plzeňského kraje nabízí expozice a doprovodný program Venkovského miniExpa, které se koná ve stanici Plzeň hlavní nádraží ve dnech 25. a 26. dubna. Mezi nádražními perony budou v pátek a v sobotu k vidění industriální památky v jiném světle.

ČD: Venkovské miniEXPO se představí v prostorách plzeňského hlavního nádraží
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„MiniExpo nabízí obsáhlý přehled o technických památkách regionu, k čemuž se prostor nádraží dokonale hodí. Cestující i návštěvníci se dozví řadu tipů na výlety po Plzeňském kraji,“ upřesňuje Vladimír Kostelný, ředitel Krajského centra osobní dopravy Českých drah v Plzni. Navýstavě bude poprvé představena nová kniha „Industriální topografie – Plzeňský kraj“. Nedílnou součástí miniExpa je také hudební produkce. V pátek 25. dubna začíná program ve 12:00 a potrvá do 20:00 hod., sobotní program se uskuteční od 10:00 do 16:00 hod. Jsou připravena výtvarná a hudební dílna, řemeslný jarmark, hudební vystoupení v rytmu worldmusic, rocku a blues. V prostoru před nádražím bude stát Autobus 2015 – mobilní a informační prostor projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …