ČD: Vlakem na Mattoni 1Maraton do Ústí nad Labem

30.08.2014 20:43

V neděli 14. září se v Ústí nad Labem poběží Mattoni 1Maraton. České dráhy jsou již devátým rokem oficiálním dopravcem RunCzech běžecké ligy a jsou také hlavním partnerem Rodinných běhů. Držitelé In Karet ČD proto získají 50% slevu na startovném.

ČD: Vlakem na Mattoni 1Maraton do Ústí nad Labem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Jedním ze závodů, který se v neděli poběží, bude DM rodinný maraton s délkou 2,2 kilometru. Startovat bude ve 12:05 na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem. Závod pro rodiny i jednotlivce je určen všem, kteří chtějí být součástí maratonského dění.Úžasný zážitek z běhu si odnesou běžci všech věkových kategorií – kromě dospělých také děti, prarodiče nebo běžci a běžkyně s kočárky. Hlavním cílem závodu bude protáhnout si tělo a příjemně strávit čas se svými nejbližšími. Pro všechny běžce budou v cíli připravené medaile.

České dráhy doporučují vyrazit na maraton s jednodenní Skupinovou víkendovou jízdenkou, se kterou lze neomezeně cestovat vlakem v sobotu, v neděli nebo o svátcích v počtu až pěti cestujících, z nichž dva mohou být starší 15 let. České dráhy nabízejí Skupinové víkendové jízdenky pro cestování buď v rámci regionu za 225 až 425 Kč nebo s celostátní platností za 650 Kč (za 800 Kč platnou i v pražské MHD). V prodeji jsou na všech pokladních přepážkách nebo na eShopu ČD (www.cd.cz/eshop).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…