ČD: Zvonkový adventní vlak zamíří do Netolic

07.12.2013 21:27

Paní Zima a zvonkový průvod Jihočeského pohádkového království je součástí adventního programu, který cestujícím zvláštního Zvonkového adventního vlaku nabízejí České dráhy. Motorový vlak pojede v neděli 8. prosince z Českých Budějovic do Netolic a zpět.

ČD: Zvonkový adventní vlak zamíří do Netolic
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Motorák vyjíždí v 15:22 z Českých Budějovic a do Netolic přijede v 16:18. Z netolického nádraží se vydá zvonkový průvod na náměstí, kde je připravený podvečerní program. Zpět z Netolic vyjíždí Zvokonový vlak v 18:36 a do jihočeské metropole přijede v 19:26. Vzhledem k omezené kapacitě vlaku doporučujeme rezervovat místo na telefonním čísle 972 544 691 nebo e-mailu jiznicechy@cd.cz. Jednotné zpáteční stojí 90 Kč bez ohledu na věk, děti do 18 let, které budou mít zvonek, cestují zdarma. Navíc každé dítě obdrží dárek od Českých drah a zdravotní pojišťovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…