CEMI nově otevírá MBA programy v angličtině

30.10.2014 11:49

Institut CEMI (Central European Management Institut), který poskytuje jednoleté online MBA a LLM studium na evropské úrovni, učinil další krok směrem ke špičkovému evropskému standardu nabízeného MBA studia a otevřel nové kurzy kompletně vedené v anglickém jazyce. První budou zahájeny již v prosinci tohoto roku.

CEMI nově otevírá MBA programy v angličtině
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Přeplněná aula královéhradecké univerzity

CEMI s téměř 400 úspěšnými absolventy a více než 270 současnými studenty patří ve středoevropském regionu mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele tohoto druhu studia. Orientuje se na moderní způsoby vzdělávání, což se odráží v prakticky kompletní online formě výuky a písemné podobě zkoušek.

MBA a LLM studium na CEMI je hojně vyhledáváno jak lidmi s již dosaženým vysokoškolským vzděláním, tak zkušenými manažery, kteří vystudovat vysokou školu nestihli například kvůli časové vytíženosti v zaměstnání či podnikání. Jednoleté obory jsou proto na CEMI koncipovány tak, aby se daly zvládnout i při plném pracovním úvazku, k čemuž výrazně přispívá především zmíněná online forma studia.

Nejen po moderních způsobech výuky a skládání zkoušek je v České republice poptávka. „Pro zájemce o získání titulu MBA je stále více důležitý také jazyk studia. Vede je k tomu několik důvodů, přičemž mezi ty základní patří potřeba využití anglického jazyka v zaměstnání. Řada z našich studentů pracuje v nadnárodních firmách a korporacích a přirozeně také projevují zájem o studium cizinci žijící a pracující dlouhodobě v naší zemi,“ vysvětluje zásadní důvody pro otevření anglicky vedených MBA programů ředitel CEMI Mgr. Štěpán Mika. Studenti anglicky vyučovaných oborů se mohou již nyní těšit na nový benefit – přístup do elektronické databáze se 17 000 odbornými elektronickými publikacemi, tematicky zaměřenými na oblast ekonomiky a byznysu, které budou mít v blízké době k dispozici.            

Lektoři z celého světa

Institut disponuje zcela jedinečným týmem spolupracujících lektorů z celého světa a právě to mu umožňuje otevření MBA programů vedených v angličtině. Jedná se o tyto dva obory:

• Global Executive MBA

• International Business and Marketing Management

Mezi lektory, vyučující tyto programy patří například Ed.D. Dr. Jonathan Hochberg, BA, MBA z USA, který v současné době působí také na Walden University nebo Professor Guillaume Finck z Francie, který je lektorem na Paris Dauphine University a ESG Management School. V mezinárodním týmu lektorů na CEMI jsou také vyučující z Velké Británie, Brazílie, Španělska, Nového Zélandu, Irska, Itálie či Skotska.

CEMI nabízí také sedm česky vedených oborů (Ekonomika a finanční management, Veřejná správa, Management obchodu, Executive MBA, Bezpečnostní a krizový management, Management zdravotnictví a Corporate Master of Laws – LLM).

Zahájení nových programů každé tři měsíce

První anglicky vedené kurzy budou spuštěny již v prosinci, další zahájení studia pak probíhá každé tři měsíce. Cena studia je od 4.990 EUR bez DPH a lze ji rozložit do několika splátek. Navíc platí akce 1+1, kdy při přihlášení se ve dvojici je poskytnuta sleva 200 EUR. Veškeré podrobnosti včetně možnosti přihlášení jsou k dispozici na http://www.cemimba.com/en-CZ/.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…