CEVRO: Letní škola rekodifikace soukromého práva 2013

30.06.2013 18:35

Vysoká škola CEVRO Institut bude letos pořádat druhý ročník úspěšného vzdělávacího projektu Letní školy rekodifikace soukromého práva. Jejím cílem je podrobně představit účastníkům novinky, které do českého právního řádu vnesou nový občanský zákoník a zákon o obchodních korporacích.

CEVRO: Letní škola rekodifikace soukromého práva 2013
Foto: CEVRO Institut
Popisek: CEVRO Institut

Vzhledem k významu rekodifikace soukromého práva je Letní škola vhodná pro každého, kdo se ve své činnosti alespoň okrajově setkává s právní agendou.  Kurz se bude konat ve dnech 15. - 19. července v prostorách CEVRO Institutu, Jungmannova 17, Praha 1. Lektory Letní školy jsou špičkoví odborníci v čele s hlavním autorem nového občanského zákoníku Prof. Karlem Eliášem a garantkou oborů Právo v obchodních vztazích a Obchodněprávní vztahy na CEVRO Institutu doc. Ivanou Štenglovou, která působila například jako soudkyně a předsedkyně senátu Nejvyššího soudu ČR. Přihlášky, prosím, podávejte do 30. června prostřednictvím emailu konference@vsci.cz, do předmětu napište „Letní škola rekodifikace soukromého práva“.

Více informací naleznete na www.cevroinstitut.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…