ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

10.05.2024 11:46 | Tisková zpráva

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či tepelného čerpadla, nebo se poradit, jak co nejlépe nastavit zálohy, aby zbytečně nevznikal nedoplatek. S tím vším pomohou zájemcům z Brna a okolí v úterý 14. května odborníci z ČEZ Akademie. Kromě osobního poradenství budou pro širokou veřejnost připraveny také přednášky s tipy na sledování vlastní spotřeby, úsporná opatření nebo pořízení fotovoltaiky.

ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Roadshow ČEZ Akademie je jednou ze zastávek putovní Road show, která probíhá od loňského roku po celé České republice. Zájemci z Brna okolí se tak mohou v úterý 14. května, v čase od 9 do 17 hodin na kontaktním místě ČEZ, Česká pošta, Mojmírovo náměstí 2919/22 v Brně. Přijít může kdokoliv, ať už patří mezi zákazníky ČEZ nebo ne.

Na programu jsou v 9:00 a v 15:30 hodin naplánovány přednášky o energetice, které přiblíží aktuální dění a pomohou lidem se v něm zorientovat. Kromě toho jsou všem zájemcům k dispozici odborníci na několik oblastí: osobní konzultace tak mohou příchozí využít například na téma zavádění úsporných opatření v domácnosti, pořízení fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla, správné nastavení záloh, jak si poradit s případným vysokým nedoplatkem za energie, nebo jaké různé produkty na elektřinu a plyn jsou aktuálně v nabídce ČEZ.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 28140 lidí

Pro zpestření mohou návštěvníci také vyzkoušet speciální brýle s virtuální realitou ReakTOUR, které je přenesou do běžně nepřístupných míst českých jaderných elektráren. Všechny přednášky i poradenství jsou zdarma.

Projekt ČEZ Akademie, zaměřený na komplexní poradenství zejména v oblasti energetických úspor, spustil ČEZ poprvé v loňském roce. Lidem, kteří chtějí realizovat energetické úspory, mít energie pod kontrolou a aktivně řídit svoji spotřebu, zprostředkovává ČEZ Akademie přístup k know-how špičkových odborníků. Zákazníci tak získávají konkrétní doporučení a případně ujištění, že jdou ve svých již realizovaných opatřeních správnou cestou. V kombinaci s vyhodnocením pravidelných samoodečtů dokáže ČEZ Akademie přesně změřit dosaženou úsporu.

Současná Road show doplňuje dosavadní sérii webinářů zaměřených na konkrétní témata, která zákazníky trápí, např. jak uspořit za vytápění, jak financovat fotovoltaiku, jak pečovat o svůj plynový kotel apod. Všechna videa lidé najdou na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo dopravy: Budova ministerstva přilákala bezmála osm set návštěvníků

22:03 Ministerstvo dopravy: Budova ministerstva přilákala bezmála osm set návštěvníků

Ministerstvo dopravy se i letos zapojilo do festivalu otevřených budov Open House Praha. Do sídla re…