ČEZ Distribuce: Novým generálním ředitelem je od srpna Martin Zmelík

01.08.2018 17:43

Novým generálním ředitelem společnosti ČEZ Distribuce se 1. srpna 2018 stane Martin Zmelík (*1975). V této pozici vystřídá Richarda Vidličku (*1966), který dále bude ve Skupině ČEZ působit jako poradce divizního ředitele pro oblast distribuce.

ČEZ Distribuce: Novým generálním ředitelem je od srpna Martin Zmelík
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Martin Zmelík je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Titul MBA získal na USBSP Praha (Rochester Institute of Technology). Ve Skupině ČEZ působí od roku 2004. Má mnoholeté zkušenosti s řízením distribučních aktiv v rámci Skupiny ČEZ, v posledních čtyřech letech působil ve funkci country manažera v Rumunsku. Před odchodem do rumunské akvizice zastával pozici ředitele zahraničních majetkových účastí na centrále ČEZ, a. s. Od listopadu 2016 byl rovněž členem dozorčí rady ČEZ Distribuce, a. s. Od června letošního roku je člen představenstva ČEZ Distribuce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…