ČEZ FIX: ČEZ zlevnil elektřinu o 10 %

15.05.2013 8:53

ČEZ představil nový ceník produktové řady ČEZ FIX s garancí stálé ceny silové elektřiny do konce roku 2015. S novými cenami dosáhne zákazník okamžitě po podpisu 10% slevy oproti stávajícím cenám silové elektřiny. Nabídka je platná od 13. 5. 2013.

ČEZ FIX: ČEZ zlevnil elektřinu o 10 %
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

ČEZ FIX je oproti aktuálním ceníkům řady Comfort levnější v průměru o 10 %. Při spotřebě průměrné domácnosti, která elektřinu používá ke svícení a vaření, úspora představuje zhruba 387 korun za rok, v případě elektřinou vytápěného domu více než 2500 korun za rok.

„Kolem vývoje cen elektřiny panuje velká nejistota. Cena na burze je ovlivňována mnoha faktory a fixace ceny v době, kdy je cena nízko, zajistí domácnostem úsporu výdajů za elektřinu od teď až do konce roku 2015. Sleva 10 % z ceny za silovou elektřinu je i z pohledu dopadu do celkové platby významnou úsporou,“ říká Alan Svoboda, ředitel divize obchod Skupiny ČEZ.

Uzavření smlouvy na produktovou řadu ČEZ FIX s 10% úsporou na silové elektřině je možné od 13. 5. 2012 na webové stránce www.cez.cz/fix, na zákaznickém portálu ČEZ ON-LINE – www.cez.cz/cezonline – (nový název pro Virtuální obchodní kancelář), a ve všech Zákaznických centrech i na zákaznické lince ČEZ 840 840 840. ČEZ FIX mohou využít všichni noví i stávající zákazníci, kteří dosud nevyužili nabídky ČEZ FIX. Produktová řada jim bude nastavena ihned po podpisu dodatku ke smlouvě a nižší ceny tak začnou využívat okamžitě. S přechodem na ČEZ FIX nejsou spojeny žádné speciální poplatky oproti standardní produktové řadě Comfort.

Sazebník ČEZ FIX se týká silové elektřiny, která tvoří 40-50 % částky celkového účtu za elektřinu. Zbývající část tvoří poplatek za distribuci, příspěvek na obnovitelné zdroje a další regulované složky. Jejich výši však zákazník neovlivní ani změnou dodavatele, ani změnou produktu. Stanovuje je Energetický regulační úřad a jsou stejné pro všechny obchodníky.

Doplňková služba ČEZ ASISTENT

Skupina ČEZ navíc všem zákazníkům nové produktové řady ČEZ FIX přidá zcela zdarma asistenční službu ČEZ ASISTENT pro řešení mimořádných situací v domácnosti. „Tato doplňková asistenční služba zákazníkům garantuje opravu až do výše 5000 korun na jednotlivé služby. Technik přijede do 90 minut od nahlášení problému,“ říká Zuzana Řezníčková, ředitelka ČEZ Prodej pro zákazníky z řad domácností. Služba zahrnuje výjezd a práci technika na odstranění potíží s elektrickou či plynovou instalací, s elektrickými a plynovými spotřebiči, nebo třeba zabouchnutými dveřmi, a to až do výše 5000 Kč ročně. To představuje další velkou úsporu rodinného rozpočtu.

reklama

autor: ČEZ

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…