ČEZ Jizerská 50 potvrzena!

06.01.2015 13:41

Začátek roku 2015 přivítaly Jizerské hory pod sněhovou peřinou. A tak nic nebrání tomu, aby se již tento víkend uskutečnil 48. ročník největšího běžkařského svátku v České republice. I když je závod určený především pro amatérské běžkaře, na jeho start se postaví sportovní esa jako Lukáš Bauer či Stanislav Řezáč. Krásu Bedřichova okoření sportovně založené modelky Lucie Váchová a Veronika Procházková, které si zde odbydou svoji premiéru při štafetě.

ČEZ Jizerská 50 potvrzena!
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Menu ČEZ Jizerské 50 zůstává pro rok 2015 tradiční: program otevře páteční Volkswagen Bedřichovská 30 volným stylem, v sobotu se pojede Intersport Jizerská 25 a víkend vyvrcholí v neděli 11. ledna 2015 hlavním závodem na 50 kilometrů klasicky před kamerami České televize. Součástí programu je i závod štafetových týmů, závody pro děti a také slavnostní zahájení s kláním historických lyžníků. „Máme radost, že se příroda umoudřila a že přišla zima. Celá trať ČEZ Jizerské 50 je nyní pod sněhem a přípravy na závod běží naplno. Na potenciálních kritických místech – bedřichovském stadionu a úvodních kilometrech trasy – máme nyní okolo 30 centimetrů technického a přírodního sněhu,“ říká Martin Koucký z organizačního výboru ČEZ Jizerské 50.

Proto neváhejte a buďte u tradiční sportovní události, která se Vám navždy zaryje do paměti! Pro milovníky slovenské hudební scény si organizátoři připravili třešničku na dortu v podobě ČEZ Energy Festu, na kterém vystoupí comedy rocková kapela Horkýže Slíže!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…