ČEZ: Rozlučte se s letošními prázdninami na Hučáku

30.08.2018 10:17

Prázdniny končí, škola se blíží a s tím i poslední prázdninový den. Nevíte, kam vzít své ratolesti? Přijďte v neděli 2. září na Hučák v centru Hradce Králové. Naši průvodci si pro vás a vaše ratolesti připravili bohatý a poučný program a pro děti drobné dárky.

ČEZ: Rozlučte se s letošními prázdninami na Hučáku
Foto: cez.cz
Popisek: Pohled na ekektrárnu.

Malá vodní elektrárna je v rekonstrukci, ale Informační centrum obnovitelných zdrojů funguje bez omezení. Pro velké i malé návštěvníky jsou připraveny prohlídky interaktivní expozice o obnovitelných zdrojích energií, o vlastnostech a využití větrné, vodní, geotermální, sluneční energie a energie vzniklé spalováním biomasy.

Součástí prohlídky jsou i projekce tematického filmu „Malé vodní elektrárny na Labi“ nebo filmů „Obnovitelné zdroje“ a „100 let Šumavské energie“.

K dispozici je kinosál s projekcí na velkoplošné plátno 12 x 3 metrů, které je dominantním audiovizuálním prvkem centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…