ČEZ: Zákaznické centrum v Hradci Králové se pyšní novou moderní podobou

28.01.2019 9:51

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Hradci Králové najdete na stejné adrese, ale v moderním provedení. Prostory prošly kompletní rekonstrukcí tak, aby centrum splňovalo veškerý komfort pro své zákazníky. Je více prosvětlené s pohodlnou čekací zónou, umožňující aktivní obsluhu klientů. Je přitom již čtrnáctým v rámci celé České republiky, které prošlo redesignem.

ČEZ: Zákaznické centrum v Hradci Králové se pyšní novou moderní podobou
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Hradci Králové je čtvrtým z východočeských Zákaznických center, které bylo vytvořeno podle moderních požadavků na design i na funkčnost a  ve finále je v něm vše uspořádáno tak, jak si přáli sami klienti.  Tím prvním bylo Zákaznické centrum v České Třebové, následovalo Zákaznické centrum v Pardubicích a v Trutnově.

„Příjemná a profesionální obsluha v příjemném prostředí; to je naše heslo. Chceme, aby se zákazníci v našich centrech cítili co nejlépe. Zmodernizované centrum v Hradci Králové má proto moderní a vzdušný design, který navozuje dobrou atmosféru a usnadňuje orientaci v prostoru,“ poznamenal k tomu generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Uspořádání našich poboček vychází přímo z průzkumu mezi zákazníky, kteří sami navrhovali, co by zlepšili.“

Zákaznické centrum ČEZ v Hradci Králové najdete na adrese Riegrovo náměstí 1493, nedaleko vlakového nádraží v centru města a  je otevřeno od pondělí do čtvrtka od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 16 hodin.   „V novém roce, nové zákaznické centrum.Pro naše zákazníky otevíráme moderní zákaznické centrum, kde na se na Vás těší odborně proškolený a příjemný personál, WiFi i káva zdarma,“ říká Jan Macek, vedoucí obchodního týmu  Zákaznického centra v Hradci Králové.

Moderní design, praktické uspořádání i větší komfort je přínosem nejen pro klienty, ale i pro pracovníky. Nová podoba  umožňuje spolupracovat se zákazníky aktivněji, než tomu bylo dříve. A pokud bude muset někdo chvíli čekat, než se dostane na řadu, má k dispozici wi-fi připojení a kávu zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha v rámci přestavby rozšíří kapacity základní školy pro zrakově postižené

13:04 MHMP: Praha v rámci přestavby rozšíří kapacity základní školy pro zrakově postižené

Rada hl. m. Prahy v pondělí schválila veřejnou zakázku na kompletní rekonstrukci vestavby a střechy …