CHEP: Sdílení palet v segmentu mléčných produktů zvýší efektivitu dodavatelského řetězce

22.04.2014 9:51

Společnost CHEP, světový poskytovatel sdílených řešení v oblasti palet a kontejnerů, přináší na trh s mléčnými výrobky inovativní řešení v podobě sdílení palet. Zákazníci společnosti CHEP si pronajímají palety, pouze pokud je skutečně potřebují. Díky tomu mohou firmy podnikající v odvětví mléčných výrobků snížit své náklady v rámci dodavatelského řetězce.

CHEP: Sdílení palet v segmentu mléčných produktů zvýší efektivitu dodavatelského řetězce
Foto: CHEP
Popisek: CHEP

„Naši zákazníci musí doručit zboží na mnoho míst, a to včas a nepoškozené. Domníváme se, že sdílení palet to podnikům značně usnadní a hlavně jim ušetří peníze,“ říká Kristian Gambiraža, Sales Manager.

V rámci řešení sdílení palet si uživatelé pronajmou pouze vybavení, které právě potřebují. To se po vyzvednutí zkontroluje, v případě potřeby opravení a nakonec v rámci poolingu vrátí k novému použití. Podniky tak zaplatí pouze za zařízení, které skutečně použijí.

„Naším hlavním cílem je taková spolupráce s klienty, která vede ke zvýšení efektivity jejich dodavatelského řetězce. S využitím optimalizované sítě našich středisek dokážeme zajistit dodávky palet podle jejich aktuálních potřeb. Díky tomu se tak naši klienti mohou kromě jiného lépe soustředit na hlavní cíle svého podnikání,“ dodává Gambiraža.

Společnost CHEP nabízí palety z kvalitních materiálů, které zajišťují dobrou ochranu přepravovaných výrobků. Palety, na kterých přijde zboží k zákazníkům, lze dočasně uskladnit a později použít k odeslání jiného zboží. Tento postup zvyšuje efektivitu celého procesu oběhu zboží a výrobků.

Zákazníci využívající jediného dodavatele současně snižují své každodenní náklady na řízení. CHEP přitom nabízí transparentní strukturu tvorby cen, která zákazníkům usnadňuje přípravu rozpočtu.

O společnosti CHEP

CHEP je přední světovou společností v oblasti řízených, vratných a znovu použitelných obalových řešení. Své služby poskytuje největším světovým společnostem v oborech, jako jsou spotřební zboží, čerstvé produkty, nápoje a automobilový průmysl. Služby společnosti CHEP jsou ekologicky udržitelné, zvyšují efektivitu podnikání svých zákazníků a zároveň snižují provozní rizika i omezují poškození výrobků. Více než 7,5 tisíce zaměstnanců společnosti CHEP a 300 milionů palet a kontejnerů nabízí nepřekonatelné pokrytí a výjimečnou hodnotu na více než 500 000 zákaznických kontaktních místech v 50 zemích. Zákaznické portfolio CHEP zahrnuje globální společnosti a značky jako jsou Procter & Gamble, Sysco, Kellogg's, Kraft, Nestlé, Ford a GM. CHEP je součástí Brambles Limited. Další informace najdete na stránce www.chep.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo dopravy vybírá koncesionáře pro dostavbu D35 metodou PPP

11:27 Ministerstvo dopravy vybírá koncesionáře pro dostavbu D35 metodou PPP

Ministerstvo dopravy rozbíhá práci na výběru koncesionáře pro dostavbu vybraných úseků dálnice D35 m…