ČISTÍME SI ZUBY.CZ: CHLORHEXIL - nová řada vysoce kvalitních výrobků pro prevenci parodontózy

27.07.2015 21:45

Parodontóza vzniká neléčeným chronickým zánětem dásní. Příčinou je působení mikroorganismů, jejichž množení podporuje zubní plak i zubní kámen. Každý, kdo si zuby správně a pravidelně nečistí, se vystavuje zvýšenému riziku chronického zánětu dásní. Není-li zánět dásní včas léčen, dochází ke vzniku parodontózy.

ČISTÍME SI ZUBY.CZ:  CHLORHEXIL - nová řada vysoce kvalitních výrobků pro prevenci parodontózy
Foto: Čistímesizuby.cz
Popisek: Čistíme si zuby.

Prevence parodontózy je přitom jednoduchá: stačí věnovat vašim zubům správnou péči několik minut denně.  Zda jste odstranili všechen zubní plak, můžete sami, jednoduše zkontrolovat pomocí tabletek na indikaci plaku. Vzhledem k tomu, že z počátku je parodontóza bezbolestná, nevěnujeme ji dostatečnou pozornost.  O to je toto onemocnění nebezpečnější.

Prvním varovným signálem je krvácení dásní. Následně se začínají obnažovat zubní krčky, dásně ustupují, zuby se začínají viklat a rozestupovat. Přidávají se otoky a často i první bolesti dásní.

Zubní pasta Chlorhexil F, ústní vody bez alkoholu Chlorhexil, Gingival gel a Chlorhexil spray jsou nová, vysoce kvalitní řada výrobků pro prevenci zánětu dásní a léčbu parodontózy s unikátní kombinací Chlorhexidinu a farmaceutických bylinek.

Široká škála antibakteriálního působení, schopnost být absorbován do zubní tkáně a sliznice dutiny ústní a postupně se uvolňovat, dělá z Chlorhexidinu neocenitelného pomocníka pro antibakteriální ochranu ústní dutiny.

Ve výrobcích je použitý Heřmánek pravý pro jeho protizánětlivé a uklidňující účinky, Šalvěj lékařská, která se používá k léčbě podráždění, snižuje krvácení dásní a stahuje je. Dále Myrhovník pravý, který posiluje a stahuje dásně, Krameria s antimykotickými a stahujícími účinky, Mochna nátržník pro její antibakteriální účinky a Zederach indický se silnými protizánětlivými a antibakteriálními účinky. Farmaceutické bylinky dodávají, mimo léčivých účinků, všem výrobkům vynikající chuť.

Vybírat můžete z produktů s mírným antiseptickým účinkem pro denní použití a prevenci parodontózy, až po ústní vodu, spray a Gingival gel pro intenzivní péči s podílem Chlorhexidinu 0,20%. Celou řadu doplňuje zubní pasta Chlorhexil F.

Více informace o jednotlivých výrobcích Chlorhexil, články, srovnávací tabulky, poradnu a velký výběr dalšího dentálního zboží naleznete na stánkách  internetového obchodu ČistimeSiZuby.cz. Objednané zboží odesílají do 24 hodin, svou zásilku pak můžete sledovat on-line.  Vámi vybrané a objednané dentální zboží se tak pohodlně doručí až k Vám domů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…