ČISTÍME SI ZUBY.CZ: CURAPROX pro děti

02.05.2016 8:34

Švýcarský výrobce oblíbených zubních kartáčků Curaprox, firma Curaden, vyrábí ve spolupráci s odborníky a dětskými zubaři produkty nejvyšší kvality, navržené speciálně pro miminka a malé děti s cílem vytvoření pozitivního vztahu k orální hygieně od nejútlejšího věku a minimalizování problémů ve věku pozdějším. Jedná se především o správný vývoj čelisti a zubů, používání měkkých zubních kartáčků a vytvoření správných, celoživotních návyků. A začíná to již správně vybraným dudlíkem.

ČISTÍME SI ZUBY.CZ: CURAPROX  pro děti
Foto: Čistímesizuby.cz
Popisek: Čistíme si zuby.

Medicínský dudlík Curaprox, na rozdíl od tradičních dudlíků, tlačí cíleně na zubní lištu, což omezuje chybné postavení zubů a podporují přirozený a zdravý růst čelisti. Zdravý a správný vývoj dětských zoubků podporuje i kousací kroužek CURAbaby. Ten představuje promyšlenou kombinaci masážního kartáčku, kousacího kroužku a chrastítka, na který navazuje zubní kartáček pro děti do 3 let s pogumovanou hlavičkou chránící děti před poraněním, CURAkid. Na zubní kartáček pro nejmenší navazují hned 3 modely dětských zubních kartáčků: Sensitiv Jung, Curaprox ATA a SMART. Všechny jsou určeny pro děti od 4 let.

Zubní kartáček ATA svoji konstrukcí motivuje k preciznímu a pečlivému čištění a je určen jak pro děti, tak pro dospělé. Kartáčky SMART jsou zmenšené, klasické zubní kartáčky Curaprox, který možná používáte Vy. Vaše dítě určitě potěší, namotivuje a pobaví, když si bude čistit zuby stejným zubní kartáček, jako máma a táta.

Výrobky švýcarské firmy Curaden jsou vyráběny s přihlédnutím k nejnovějším trendům v zubní hygieně. Firma klade důraz na precizní funkčnost a ne pouze na design, který má jediný cíl, nalákat zákazníky.

Nejen tyto zmíněné produkty naleznete v internetovém obchodě ČistímeSiZuby.cz. Objednané zboží odesílají do 24 hodin a svou zásilku pak můžete sledovat on-line.  Šetřete čas. Využijte pohodlného a rychlého nakupování on-line a nechte si Vámi vybrané a objednané dentální zboží doručit bez starostí až k Vám domů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…