ČISTÍME SI ZUBY.CZ: Zdravý chrup je symbolem vašeho zdraví

29.01.2015 17:12

Zdravé a bílé zuby nejen rozzáří Váš úsměv, ale i reprezentují a symbolizují aktivní přístup k životu. Správná ústní hygiena je spolu s pravidelným cvičením a zdravou stravou přirozenou součástí moderního života. Jsou to faktory, které ovlivňují naše celkové zdraví.

ČISTÍME SI ZUBY.CZ: Zdravý chrup je symbolem vašeho zdraví
Foto: Archiv
Popisek: Úsměv, ilustrační foto

Dle posledních výzkumů existuje dokonce přímá souvislost mezi záněty v ústní dutině, celkovou obranyschopností organismu a některými chorobami, jako jsou např. cukrovka či onemocnění srdce. Aby nedocházelo k zánětům dásní či rozvoji parodontózy, je nezbytné pravidelně odstraňovat zubní plak, který je jejich hlavní příčinou.

Čištěním zubů pomáháte předcházet nejen zubnímu kazu, ale i jejich citlivosti, již zmíněnému zánětu dásní a následné parodontóze.

Internetový obchod ČistimeSiZuby.cz se specializuje na vysoce kvalitní výrobky firem Curaden, TePe, Elmex a dalších osvědčených značek. Má široký sortiment zboží pro děti i tipy, jak dětem tuto každodenní „nudnou“ povinnost zpříjemnit. Nabízí mezizubní kartáčky, specielní kartáčky, zubní pasty, ústní vody, produkty na prevenci i léčbu parodontózy.

ČistímeSiZuby.cz se stále zkvalitňuje, aby plně vyhověl potřebám svých zákazníků. Rozšiřuje služby, zboží a doplňuje informace. Nový eshop, specializovaný na dentální hygienu, umožňuje moderní, pohodlný a jednoduchý nákup výrobků, mezi nimiž si vybera každý.

V eshopu, který poskytuje 30 denní prodlouženou garanci na vrácení zboží, naleznete také srovnávací tabulky produktů a řadu dalších praktických informací.

Objednané zboží se odesílá do 24 hodin a svou zásilku můžete sledovat on-line. Široký sortiment dentálního zboží se tak pohodlně doručí až k Vám domů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…