ČMSS bude na Facebooku plnit sny

16.07.2015 13:17

Na Facebookovém profilu Českomoravské stavební spořitelny byla v rámci kampaně Milion poskytnutých úvěrů spuštěna nová soutěž. Pod speciálním příspěvkem v současné době shromažďujeme přání a sny kohokoli, kdo se o ně s námi podělí. V rámci akce bude porotou nejzajímavější přání vybráno a splněno ČMSS.

ČMSS bude na Facebooku plnit sny
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

Aktivity, které stojí za to vidět!

Není to však jen soutěž, v rámci akce se rozjela i řada aktivit, které by měly komunikaci na sociálních sítích ČMSS oživit. Na novém komunikačním webu www.milionsnu.cz najde návštěvník vysvětlení, jak ČMSS dosáhla výrazného milníku v historii – milion poskytnutých úvěrů na bydlení, dále poutavá videa, která ukazují, jak si lidé díky ČMSS splnili svůj sen. V rámci stránky nechybí odkazy na Pinterest a Instagram, tedy na weby, které mimo jiné přímo vybízejí k zobrazení zajímavých fotek z oblasti bydlení všude po světě. Nechybí kvíz, kde návštěvník odpovídá na různé otázky z oblasti financí. Oblastí, kterou jistě ocení milovníci bydlení a lidé, kteří se chtějí pustit do rekonstrukce, jsou rovněž blogy, které se zaměřují na tematiku bydlení. Čtenář zde najde užitečné rady architekta.

Všechny dané aktivity jsou zdarma a není nutná registrace

Facebookový profil Českomoravské stavební spořitelny se za poslední rok stal poměrně důležitým komunikačním kanálem. Návštěvníci na něm najdou řadu užitečných věcí – rady architekta ohledně bydlení, chytré lišácké tipy do domácnosti, fotky zdařilých rekonstrukcí či zajímavosti z oblasti stavebního spoření a úvěru ze stavebního spoření.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…