ČMSS poradí nejen s financováním bydlení, ale i s výběrem řemeslníků

03.05.2014 20:00

Výběr vhodné stavební firmy je zase o něco snadnější. Ulehčí ho VIP servis Českomoravské stavební spořitelny. Díky stránkám www.ziskejteulisky.cz mohou všichni zájemci získat na portále nejremeslnici.cz přednostní obsloužení a extra poradenský servis při hledání osvědčených řemeslníků všech stavebních profesí. Návštěvníci webu mohou navíc získat i zajímavé slevy na nákup výrobků a vybavení potřebných při zařizování bydlení.

ČMSS poradí nejen s financováním bydlení, ale i s výběrem řemeslníků
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

Přestavba není snadná záležitost, zabere mnoho času a stojí nemalé peníze. O to více je nepříjemné, když kvalita provedených prací neodpovídá vynaloženým financím. „Víme, že sehnat profesionálního řemeslníka je často náročné, proto chceme ve spolupráci s portálem Nejremeslnici.cz všem zájemcům pomoci,“ vysvětluje Rostislav Trávníček, ředitel komunikace Českomoravské stavební spořitelny.

Získat VIP servis je jednoduché. Stačí se zaregistrovat na stránce www.ziskejteulisky.cz, uvést kontaktní údaje a formulář odeslat. „Zájemci obdrží e-mail s unikátním kódem a budou přesměrováni na stránku nejremeslnici.cz. Poté již mohou zadat konkrétní poptávku,“ vysvětluje postup využití VIP servisu Rostislav Trávníček a dodává: „S případným financováním úprav pak pomůže náš obchodní zástupce.“

Jedním z nejvýhodnějších způsobů, jak zaplatit přestavbu, stále zůstává úvěr ze stavebního spoření, kde je navíc možnost státní podpory až do výše 2000 Kč ročně. „Dokazují to i statistiky. Největší díl z celkového počtu poskytnutých úvěrů, tedy více než 44 %, použili klienti právě na úpravy a modernizace svých domovů,“ upřesňuje Rostislav Trávníček. Úvěr pokryje nákup potřebného stavebního materiálu i práci kvalitní firmy.

Na stránkách www.ziskejteulisky.cz mohou navíc nejen klienti, ale všichni jejich návštěvníci využívat slevy na nákup vybavení domova. Slevu 35 % na spořič vody, perlátor od JR Engineering, může využít každý. Klienti ČMSS mohou ušetřit i 45 % při nákupu oken a dveří od společnosti VEKRA a 10% dodatečná sleva při pořízení kuchyně a 15 % vybavení koupelen od firmy SIKO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…