ČPP je třetí nejlepší neživotní pojišťovnou na trhu

06.09.2016 15:41

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (ČPP) si skvěle vedla v soutěži „Nejlepší pojišťovna 2016“ vyhlašované deníkem Hospodářské noviny, když mezi všemi pojišťovnami na trhu obhájila loňské třetí místo v kategorii „Nejlepší neživotní pojišťovna“.

ČPP je třetí nejlepší neživotní pojišťovnou na trhu
Foto: red
Popisek: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

„Být mezi třemi nejlepšími v hlavní kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna je pro nás skutečně velkou poctou,“ uvedl k úspěchu ČPP její generální ředitel Jaroslav Besperát. „Komplexní hodnocení v této anketě je postaveno na analýze celé řady údajů o produktech a službách, včetně vybraných hospodářských ukazatelů. Fakt, že jsme dokázali obhájit náš loňský úspěch je výsledek práce všech zaměstnanců a dlouhodobé péče o naše klienty,“ doplnil Besperát.

V rámci projektu „Nejlepší pojišťovna 2016“ bylo hodnoceno celkem 17 neživotních pojišťoven, které jsou posuzovány podle stovek objektivních dat a ukazatelů. Analytici hodnotili mimo jiné šíři produktové nabídky a služeb, dostupnost, komunikaci, celkový přístup ke klientovi i hospodářské výsledky, které dokládají finanční stabilitu společnosti. „Tím, že soutěž poskytuje informace ověřené po všech stránkách, může být objektivním vodítkem při výběru vhodné pojišťovny,“ zdůraznil Besperát.

V roce 2015 ČPP vykázala v neživotním pojištění celkový nárůst o 8,1 % na hodnotu 5,5 mld. Kč. Podle údajů České asociace pojišťoven se ČPP objemem předepsaného pojistného v neživotním pojištění posunula na čtvrtou příčku na trhu. V životním pojištění v důležitém segmentu běžně placeného pojistného vykázala v roce 2015 dynamiku růstu na úrovni 6 %, což byl nejlepší výsledek z top desítky na trhu.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo dnes v prostorách České národní banky. Vyhlašovatelem výzkumu Nejlepší banka 2016 a Nejlepší pojišťovna 2016 jsou Hospodářské noviny. Zpracovatelem výzkumu je agentura Datank. Projekt je vyhlašován pod záštitou viceguvernéra České Národní banky pana Vladimíra Tomšíka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…