ČPP připisuje klientům zhodnocení rezerv na smlouvách životního pojištění

04.05.2014 17:59

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále „ČPP“) dosáhla za rok 2013 zhodnocení ve výši 3,5 procenta u kapitálových produktů a v garantovaném fondu* v rámci produktů investičního životního pojištění dokonce zhodnocení ve výši 5 procent.

ČPP připisuje klientům zhodnocení rezerv na smlouvách životního pojištění
Foto: red
Popisek: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

Svým klientům, kteří mají uzavřenou smlouvu životního pojištění s běžně placeným pojistným, ČPP připisuje za rok 2013 ke kapitálové hodnotě pojištění zhodnocení ve výši 3,5 procenta. V porovnání s výší úroků dosahovaných např. u bankovních vkladů je dosahované procentuální zhodnocení výrazně vyšší. K mimořádnému pojistnému u kapitálových produktů připíše ČPP za rok 2013 klientům 1 procento.

ČPP připisuje svým klientům zhodnocení z podílu na výnosech pojišťovny i v rámci produktů investičního životního pojištění. Klientům, kteří své finance investovali v garantovaném fondu* ČPP připsala v roce 2013 navíc zhodnocení ve výši 2,8 procenta. Tento výnos je nad rámec garantovaného růstu, který byl do 31. 12. 2013 ve výši 2,2 procenta (resp. 2,4 procenta platný do 20. 7. 2013). Klientům tak vzrostla cena podílové jednotky o zmíněných 5 procent.

Životní pojištění v ČPP se setkává se stále rostoucím zájmem občanů České republiky. „Díky naší schopnosti vyvíjet nové produkty na základě poptávky trhu a kombinovat různá připojištění vycházíme vstříc nárokům našich klientů a navíc jejich finanční prostředky profesionálním umístěním na finančních trzích dlouhodobě výhodně zhodnocujeme,“ uvedl ředitel úseku životního pojištění Marek Woitsch.

* Netýká se garantovaného fondu pro platbu zaměstnavatele

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, 90 poboček a 300 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na internetových stránkách www.cpp.cz. Telefonickým dotazům je vyhrazena klientská linka 841 444 555.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Kolem 50 společností ve 25 zemích tvoří koncern s dlouhou tradicí, silnými značkami a velkou blízkostí klientům. VIG staví na základech 190 let zkušeností v oblasti pojišťovnictví. S přibližně 23 000 pracovnicemi a pracovníky je koncern Vienna Insurance Group jasným lídrem na svých klíčových trzích. Toto skvělé postavení dovoluje naplno čerpat z dlouhodobého potenciálu růstu regionu se 180 miliony obyvatel. Na burze kótovaná Vienna Insurance Group je podnikem s nejvyšším ratingem v rámci hlavního indexu Vídeňské burzy ATX; akcie jsou kótovány i na Burze cenných papírů Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…