ČRo Plus nabídne online videopřenos přednášky Jeho Svatosti dalajlamy

13.09.2013 13:10

Letošní konference Forum 2000 se uskuteční ve dnech 14.–17. září 2013 v Praze a dalších městech. Český rozhlas je již tradičně mediálním partnerem a svým posluchačům zprostředkuje klíčové momenty konference. Navíc exklusivně bude ke zhlédnutí na internetových stránkách stanice Český rozhlas Plus přímý přenos přednášky Jeho Svatosti dalajlamy.

ČRo Plus nabídne online videopřenos přednášky Jeho Svatosti dalajlamy
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Forum 2000 odstartuje v sobotu 14. září od 13:30 hodin veřejná přednáška Jeho Svatosti dalajlamy.

Přímý přenos z pražské Tipsport arény bude možno sledovat v přímém přenosu na internetových stránkách stanice Český rozhlas Plus.
Konference se zúčastní také nositelka Nobelovy ceny za mír, vůdkyně barmské opozice a poslankyně parlamentu Do Aun Schan Su Ťi, která do Česka přijede vůbec poprvé.

Kromě živého přenosu Český rozhlas nabídne také debatu ze slavnostního zahájení Fora 2000 a část vystoupení Su Ťij i dalších mezinárodně známých osobností na pražském Žofíně.

Pestrou mozaiku zajímavostí z letošního 17. ročníku zprostředkuje stanice Český rozhlas Plus v rámci pořadů Ekofórum, Zaostřeno a Den podle. Pravidelnou dávku informací získají také uživatelé sociální sítě Twitter.

Mezi hosty ve vysílání Českého rozhlasu Plus budou bývalý jihoafrický prezident Frederik de Klerk, blogger Ahmed Maher z Egypta, bývalý eurokomisař Franz Fischler, ázerbájdžánský spisovatel Emil Milli či španělský urbanista Pablo Otaola.

Český rozhlas Plus vysílá po celý den v digitálních sítích a na internetu, od 16:00 do 24:00 také na středních vlnách na kmitočtech 639, 954 a 1332 kHz. Jednotlivé pořady si můžete poslechnout po odvysílání také v iRadiu na adrese www.plus.rozhlas.cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…