ČRo: Václav Žmolík novou posilou týmu Dvojky

21.10.2013 16:24

Oblíbený rozhlasový a televizní moderátor Václav Žmolík se v pondělí 21. října stal členem týmu moderátorů Českého rozhlasu Dvojky. Po pořadu Slavné příběhy Václava Žmolíka usedl za mikrofon i v novém čase a bude provázet posluchače od pondělí do čtvrtka v odpoledním vysílání.

ČRo: Václav Žmolík novou posilou týmu Dvojky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V pořadu Odpoledne s Dvojkou nahradil Václav Žmolík neméně oblíbeného moderátora Pavla Kudrnu, který se 1. října stal ředitelem regionálních studií Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice. Se změnou moderátora dochází k mírné programové úpravě odpoledního bloku. Posluchači se tak mohou nově těšit např. na výletní tipy Po Česku.

„Život a vysílání, to jsou změny. Jedna etapa končí a druhá začíná. V tomto případě jsem moc rád, že žezlo po Pavlu Kudrnovi převezme právě Václav Žmolík a ujme se moderace odpoledního vysílání,“ říká šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojky Miroslav Dittrich.

Odpoledne s Dvojkou bude nadále ukázkou dokonalého spojení mezi rádiem a posluchači. Program je tvořený na základě preferencí posluchačů a každému nabízí něco - kromě aktualit, které odrážejí nejdůležitější témata dne, i reportáže ze všech koutů republiky, kde lidé dělají něco zajímavého. Do vysílání se dostane i hodně zábavy z rozhlasového archivu a také nové poradny: právní, technická, životního stylu a energetická, kde se například posluchači dozví jak ušetřit za elektřinu, plyn nebo vodu. 

„Jsem rád, že součástí Odpoledne s Dvojkou budou i moje rozhlasové výlety Po Česku
a hlavně se těším na řadu zajímavých hostů, kteří, věřím, budou bavit mě i posluchače,“ přidává své dojmy Václav Žmolík.

Stejné zůstane i samoobslužné odbavování pořadu, jehož vysílání bez technika bylo zahájeno 31. ledna 2011 -  Václav Žmolík však 21. října pozdravil posluchače z nově zrekonstruovaného studia v Římské 13, které se tak stává nejmodernějším pracovištěm tohoto typu v České republice.

Václav Žmolík se narodil v roce 1959. Je český novinář, publicista, scenárista a rozhlasový a televizní moderátor. Mezi jeho nejznámější tvorbu patří rozhlasový a televizní seriál
Po Česku, který vyšel i knižně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…