ČSOB: COOL karta mění tvář a přidává funkce

07.04.2016 11:13

ČSOB a Era/Poštovní spořitelna na začátku dubna představily zásadně vylepšenou aplikaci pro obsluhu předplacené COOL karty na dětské kapesné. Na změnách aplikace pracovala banka přímo s klienty. Došlo ke zjednodušení způsobu přihlášení a také změně dobíjení karty z mobilu. Další novinkou je výrazný redesign webového portálu www.coolkarta.cz, který potěší příznivce jednoduchosti a přímočarého ovládání.

ČSOB: COOL karta mění tvář a přidává funkce
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Aplikace COOL karta nabídne několik novinek, mezi jinými i možnost přihlašování se nejen číslem karty, ale také e-mailem. Uživatel aplikace navíc nemusí přihlašovací jméno pokaždé vyťukávat na displeji, protože se automaticky uloží a příště už si aplikace vyžádá pouze heslo,“ vysvětluje zjednodušení Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort ČSOB.

Další novinku představuje funkce „Požádat o dobití“. „Pokud držiteli předplacené COOL karty dojde kredit, může o něj jednoduše požádat třeba rodiče pomocí aplikace. Tam si také rovnou vybere, jak chce žádost o dobití karty odeslat. Může využít například SMS, sociální sítě nebo nejrůznější komunikátory,“ říká Jana Opršalová. V aplikaci pro Android a Apple je také nově integrovaná funkce pro dobití karty přímo z mobilu či tabletu. „Klienti ČSOB a Ery ocení, že proces dobíjení mohou dokončit v aplikaci smartbanking, což celé dobití zkrátí na méně než minutu,“ dodává Jana Opršalová.

Klienti ČSOB a Ery/Poštovní spořitelny si dosud pořídili několik tisíc předplacených COOL karet. Nejčastěji kartu využívají pro své děti, kterým na ni posílají kapesné. Ukazuje se také, že mezi Čechy jsou oblíbené peněžní dary, a proto našla COOL karta další uplatnění také před Vánoci, kdy nahradila pod stromečkem hotovost. Průměrná částka, kterou si klienti na COOL kartu dobíjejí, činí 3 000 korun.

COOL karta je dobíjecí platební karta, na kterou stačí poslat peníze a následně ji využívat při placení v obchodě, přes internet nebo pro výběry z bankomatu. Výborně se hodí rodičům, kteří s její pomocí mohou dávat kapesné svým dětem. Hodit se může i těm, kteří potřebují oddělit finance od svého běžného účtu – například kvůli nákupům přes internet nebo placení v zahraničí. Výhodou COOL karty jsou nízké provozní náklady. Za COOL kartu zájemci dají jednorázový poplatek ve výši 99 korun. Dobíjení je zdarma, výběr z bankomatu ČSOB stojí 6 korun. Klienti také ocení rychlé a jednoduché objednání on-line (www.coolkarta.cz) bez papírování. COOL kartu však mohou pořídit také na pobočkách ČSOB, v Era finančních centrech a na specializovaných přepážkách Poštovní spořitelny na vybraných pobočkách České pošty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…