ČSOB: S Kreditní kartou World už klienti ušetřili přes 4 miliony

02.12.2013 15:03

Už více než 4 miliony korun ušetřili klienti s novou ČSOB Kreditní kartou World díky vracení 1 % z nákupu zpět na účet. Díky nákupům může klient ušetřit až 1 000 Kč měsíčně a navíc karta nabízí i mnoho dalších výhod, například kvalitní pojištění nákupu.

ČSOB: S Kreditní kartou World už klienti ušetřili přes 4 miliony
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Maximální částka, kterou může klient v rámci Programu ČSOB výhod ušetřit, je 12 600 Kč ročně (měsíčně je to 1 000 Kč za placení a 50 Kč za vedení karty). Výše ušetřené částky závisí na tom, jak často svou kreditní kartu používá. „Zejména v předvánočním období, kdy je mnoho dárků doručováno na poštu, klienti jistě ocení, že mohou bezplatně využívat svou kreditní kartu na všech pobočkách České pošty, jednoduše zaplatit dobírku a navíc mít tento nákup pojištěn. Další výhodou, která potěší při nákupu elektroniky, domácích spotřebičů, hobby nářadí a zahradnické techniky, je o rok prodloužená záruka a pojištění nakoupeného zboží,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB.

Mezi další benefity spojené s kreditní kartou World patří členství v MasterCard ELITE programu, které zahrnuje vstup zdarma do letištního salonku v Praze a Vídni nebo asistenční služby. Tým vyškolených osobních asistentů, kteří komunikují v několika světových jazycích, je klientům k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce a pomůže například se zajištěním rezervace v hotelu či restauraci, s vyhledáním donáškové služby, řemeslníků nebo při havárii. V rámci programu mohou klienti využívat exkluzivní slevové nabídky vybraných restaurací, módních značkových obchodů, beauty & wellness center a mnoha dalších partnerů. Pro čerpání benefitů stačí platit u partnerů ČSOB Kreditní kartou World a předložit při placení identifikační kartu ELITE programu.

ČSOB Kreditní karta World je bezkontaktní embosovaná karta s úvěrovým limitem od 20 000 Kč do 250 000 Kč. Nabízí bezúročné období až 55 dní, které platí pro nákupy u obchodníků i na internetu, výběry z bankomatů i převody na běžný účet ČSOB. Při útratě alespoň 5 000 Kč měsíčně je klientovi vrácen poplatek za služby spojené s kreditní kartou.

reklama

autor: ČSOB

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…