ČSOB má podle Financial Times nejlepší privátní bankovnictví v České republice

05.11.2013 13:50

Ve středu 30. října 2013 proběhlo v Ženevě slavnostní předávání cen v soutěži Financial Times Group Private Banking Awards 2013, na kterém si zástupci ČSOB Private Banking převzali ocenění pro nejlepší privátní banku v České republice. ČSOB se prosadila na základě kvantitativních i kvalitativních dat, která posuzovala devítičlenná odborná komise. ČSOB Private Banking je první privátní bankou v ČR, která toto prestižní ocenění získala.

ČSOB má podle Financial Times nejlepší privátní bankovnictví v České republice
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Je to skvělý pocit a jsme pyšní na ocenění pro nejlepší privátní bankovnictví v ČR, které nám časopis Professional Wealth Management vydávaný Financial Times Group udělil. Cena v sobě odráží více než desetileté úsilí a tvrdou a poctivou práci všech zaměstnanců ČSOB Private Banking. Dosáhli jsme na ni díky nápaditosti a iniciativnosti v přístupu k našim klientům. Ti si rovněž zaslouží speciální poděkování za svoji věrnost, kterou, jak se zdá, ani finanční krize nenarušila. Díky nim jsme tam, kde jsme. Jejich důvěry jsme si vždy vážili, vážíme a budeme vážit a pevně věříme, že nás společné partnerství bude i nadále bavit a užijeme si to,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking.

ČSOB Private Banking je se zhruba třetinovým podílem dlouhodobě jedničkou na českém trhu. Klientům je k dispozici nejsilnější pobočková síť, která čítá 16 poboček, z čehož 3 se nachází v Praze a další jsou rozmístěny po celé republice. Klíčem k úspěchu je také stabilní tým zaměstnanců, kteří vynikají dlouhodobými zkušenostmi, vysokou kvalifikací a také vstřícným přístupem ke klientům, jimž jsou k dispozici v jakoukoliv denní dobu. ČSOB Private Banking se kromě komerčního bankovnictví zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. Navíc zaměstnanci i klienti se každoročně zapojují do různých charitativních akcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…