ČSOB od března nabídne zvýhodněné firemní úvěry s příspěvkem od EIB

01.03.2014 19:53

Ve spolupráci s Evropskou investiční bankou (EIB) připravila ČSOB zvýhodněný úvěr EU SMART CREDIT, který podpoří projekty financováním až do částky 350 milionů Kč. Splatnost úvěru se pohybuje od 2 do 6 let. Hlavní výhodou úvěru je úroková sazba zvýhodněná o 0,25 procentního bodu. ČSOB bude financovat konkrétní rozvojové projekty směřované do pořízení hmotného majetku na celém území České republiky.

ČSOB od března nabídne zvýhodněné firemní úvěry s příspěvkem od EIB
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

EU SMART CREDIT je určen malým a středním podnikům do 250 zaměstnanců nebo velkým podnikům do 3 000 zaměstnanců na konsolidované bázi za skupinu. O úvěr mohou požádat projekty zaměřené na investice do hmotného majetku pro podnikatelskou činnost v oblasti výroby či služeb s cílem podpořit růst a konkurenceschopnost podniků. Podpora se týká také investic do financování akvizice podniků v rámci generační výměny.

„Věříme, že pro klienty bude tato nabídka atraktivní zvláště z pohledu úrokového zvýhodnění. Pokud se rozhodnou financovat svůj investiční záměr úvěrem EU SMART CREDIT, je jim navíc k dispozici profesionální a kvalitní tým specialistů z ČSOB EU Centra, které je nedílnou součástí nabídky služeb pro firemní klientelu již několik let,“ říká Petr Manda, výkonný ředitel útvaru Firemního bankovnictví ČSOB.

ČSOB EU Centrum má zkušenosti z práce již na více než 400 projektech a vyznačuje se dlouhodobě vysokou úspěšností v dotačních programech přesahující 90 %. Objem získané podpory pro klienty dosáhl 11 miliard Kč. ČSOB EU Centrum tvoří profesionální a kvalifikovaný tým specialistů, který zajišťuje optimální strukturu financování projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…