CSR Summit 2014 se koná již zítra!

14.04.2014 16:30

Letošní CSR Summit, který se koná 15. dubna v pražském DOXu, navazuje svým programem na úspěšné předchozí ročníky. Kromě zajímavých zahraničních řečníků zde vystoupí lídři českého odpovědného byznysu, představitelé malých a středních podniků a celá řada odborníků. Těšit se můžete na ta nejaktuálnější témata současného českého udržitelného podnikání v souvislostech i na zahraniční inspiraci.

CSR Summit 2014 se koná již zítra!
Foto: CSR Summit 2014
Popisek: CSR Summit 2014

Letošní ročník CSR Summitu nabídne představení strategie OECD v oblasti odpovědného přístupu nadnárodních korporací k byznysu z úst Tihany Bule z OECD v Paříži.

V panelu věnovaném odpovědnému podnikání v globálních souvislostech budou představeny prezentace o udržitelných strategiích na globální úrovni společností Tchibo a Molson Coors (Staropramen).

Panel nazvaný „Vzdělání, výzkum a vývoj, leadership byznysu. Odpovědné podnikání v českých podmínkách“ se zaměří na formulaci vztahu mezi výzkumem, vzděláváním a konkurenceschopností, jak mu rozumí v IBM a Skupině ČEZ, to vše za přítomnosti šéfa poradců českého ministra školství.

Dramaturgie konference nezapomíná ani na menší české firmy, jež budou tentokrát reprezentovány oceněnými ze soutěže TOP Odpovědná firma. Catering je znovu navázán na regionální dodavatele potravin, jejichž produkty využili kuchaři Hotelu Rott a jak je již tradicí, CSR Summit má i dva speciální hosty:
Nejnovější české trendy v oblasti odpovědnosti se objeví v prezentacích výzkumné agentury IPSOS a organizátoři soutěže Zákon roku, Paskvil roku, představí letošní "finalisty" mezi českými zákony.

Profily řečníků najdete ZDE a program konference TADY.

Kdo se do DOXu v úterý 15. 4. nedostane, může sledovat přímý video přenos celého summitu na www.souvisime.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…